Makkelijk te bestellen en snelle levering

Mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.

Flexibel en meedenken met de klant

Eerder een foutje gemaakt in mijn bestelling. Heb snel telefoisch contact kunnen opnemen voor hulp. Medewerker heeft samen met mij voor correcte oplossing gezocht en gevonden.

Snelle, correcte levering

Alvorens de bedoelde coating te bestellen even voor de zekerheid gebeld met enkele vragen. Ik werd vriendelijk en voor mijn gevoel zakenkundig te woord gestaan. De vervolgens bestelde coating werd snel en deugdelijk verpakt geleverd.

Een voorbeeld voor velen.

Opzoeken, bestellen, betalen en ophalen op Post-nl punt binnen 48 uur. Heerlijk.

Snelle levering alleen jammer dat het in een verkeerde box zat

De levering was compleet en binnen 24 uur maar de spullen zaten in een verkeerde box !!

Bestelling nog niet ontvangen!

Jullie zullen je best gedaan hebben, maar wellicht zit het probleem bij de vervoerder. Ik zou product donderdag in huis hebben. Ik had het nodig voor een klus in het weekend. Helaas kon dit niet doorgaan. Nogmaals, zal vast niet aan jullie liggen, maar ik zal niet snel meer bij jullie bestellen.

Alles goed

Alles gegaan zoals afgesproken

toppie

op tijd geleverd

Snelle levering en prima product voor een goede prijs

corect en zeer snel.

zeer te vrede over de bestelling en de bezorging van de heggenschaar dat kan ik zeker aanbevelen .

Snelle service en scherpe prijzen

Super overzichtelijke website en netjes geregeld met PostNL.

Gegaan zoals het behoort te gaan

Alles netjes en correct volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Als bovenstaand

Goede levering.

Hoi

The Best

Geachte heer/mevrouw

Dit pakket is nooit bij mij afgeleverd. Ik heb een aflever adres opgegeven bij een post.nl punt. Nu zie ik dat het pakket is afgeleverd bij mijn oude woon adres. Hier heb ik nooit om gevraagd.

Via de webshop van Gereedschapcentrum makkelijk en eenvoudig een onderdeel voor mijn schuurmachine kunnen bestellen. Levering binnen twee dagen, dat vind ik nog eens service.

perfect

Makkelijk zoeken. Alleen werd na de bestelling pas bekend dat het 6 weken zou duren.

Zeer vlot, scherpe prijs

Snelle service, uitstekende prijs

Goed bereikbaar en verstand van zaken

Deskundige hulp bij aanschaf schroef/boormachine

Uitstekende service!

Deze week besteld en binnen paar dagen in huis. Aan de telefoon staan ze je vriendelijk te woord.

Goede producten veel op voorraad in de avond besteld en in de morgen er na geleverd om 10 uur super

Precies zoals is vermeld. Ook een goede prijs tenopzichte van andere. Top.

Precies zoals is vermeld. Ook een goede prijs tenopzichte van andere. Top.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.