Goed en snel geleverd!

Het betrof opbergkisten van Makita. Mooie en stapelbare kisten

Uitstekende makita dealer

Vandaag besteld morgen in huis. Uitstekende producten.

Świetne

Zawsze na czas, zawsze najlepszy sprzęt

Zeer teleurstellend

Ik bestelde op 10 november een werkbank. De order wordt niet bevestigd, maar dat is nu eenmaal zo. Niet echt meer van deze tijd, maar je moet ook wat accepteren. Toen ik bestelde, suggereerde de website dat het op voorraad was. Meerder malen contact opgenomen via de E-mail. Antwoord pas na meer dan een week. Uw levering komt op 3 december. Niets meer gehoord en zeker niets ontvangen. Weer contact opgenomen. De telefonische helpdesk is vaak onbereikbaar. Nu is het bijna kerst. Het product heeft op de website nu een levering van begin januari en dat is inmiddels al meermaals verschoven. Het is echt ver beneden de maat voor wat je verwachten mag. Ook het niet of nauwelijks reageren hoort niet. Dus ik geef als score zeer slecht

Fijn klantcontact en accurate levering

Bedankt voor de fijne service

Scherpe prijs en alles op voorraad.

zeer teleurstellend. Mijn laatste bestelling dus.

7 dagen geleden voor 550 euro besteld. Zou volgende werkdag geleverd worden. Maar direct na betaling lees ik dat het 9 werkdagen gaat duren. Het geld is binnen dus laat die klant nu maar even barsten. Natuurlijk vraag gesteld hierover. Natuurlijk geen antwoord. Nu maar gebeld. 13 wachtenden voor u. Ik heb meer te doen mensen!!! Druk druk natuurlijk. Kersttijd meneer. Het zal best, maar dan moet je niet beloven dat het er de volgende dag is. Waardeloos!!!!!

Service is helemaal top !

zeer slecht en elke keer van kastje naar de muur

Beste heer/mevrouw, Wij hebben op 22 november een bestelling bij u geplaatst onder het ordernummer GC-100355453. Een deel van deze bestelling is snel bezorgd, maar helaas missen wij nog steeds een aantal artikelen, waaronder: Makita B-68395 Schuurschijf velcro - 225mm - K80 (25st.) x 2 setjes. Hierover hebben wij inmiddels meerdere malen contact met u gehad, maar zonder resultaat. Hieronder een samenvatting van het verloop: Op 3 december kregen wij bericht dat de missende items verzonden waren, maar niets werd geleverd. Na telefonisch contact bleek dat de artikelen bij u waren teruggekomen. U zou deze opnieuw verzenden, wat volgens uw bericht op 9 december is gebeurd, maar opnieuw hebben wij niets ontvangen. Ondanks de toezegging dat een andere vervoerder dan DHL zou worden ingezet, blijven wij uitsluitend berichten van DHL ontvangen. Vervolgens ontvingen wij onverwachts een creditnota en retouraanvraag, terwijl wij nog steeds wachten op de producten en geen restitutie hebben gevraagd. Wij zijn inmiddels een maand verder, hebben talloze telefoontjes gepleegd (met wachttijden van minstens een half uur) en e-mails gestuurd. Dit heeft tot grote frustratie geleid. Wij voelen ons als klant van het kastje naar de muur gestuurd en zijn enorm teleurgesteld in de geboden service. Wij verzoeken u met klem om: De producten alsnog met spoed te leveren, zonder verdere vertragingen. Een duidelijke uitleg te geven waarom de levering tot op heden niet correct is afgehandeld. Een passende oplossing of compensatie aan te bieden voor de tijd en energie die wij in dit proces hebben gestoken. Wij vertrouwen erop dat u dit op zeer korte termijn kunt oplossen en zien uw reactie graag tegemoet.

Prima prijs snelle levering

Positief

Not good

I was waiting for this grinder to arrive nearly 2 week and it have arrived and i am not happy with the packaging i get this grinder without any cardboard box and 1 screw is missing without this screw i can not tight the protection and without the protection i can not use it Very unhappy with customer service i have to finish some work before Christmas now i am taking my friend’s grinder to finish the work Very unhappy

Snel levering

Correct en snel levering

Nette winkel en makkelijk en netjes geholpen

Op een zaterdag naar tilburg gereden en het was best druk maar je word netjes en goed geholpen .

Mooie zaak

snelle levering en uitgebreid assortiment nette prijzen

Snelle levering, goed verpakt

Ik heb al eerder besteld en de bestelling word snel geleverd en goed verpakt. En dat laatste is wel heel belangrijk want dhl had de doos over de poort gegooid...

Prima levering zoals gewoonlijk

Op tijd, compleet en zonder klachten. Kleine beschadiging aan de m-box inlay tijdens transport, maar dat mag de pret niet drukken. Zeer krachtig nieuw model. Niet bedoeld voor het standaard 4x40 schroefwerk, maar voor wat meer "uitdagende" lengtes en diktes. Max koppel is niet alleen op papier. Geen problemen met grote gatenzagen in hardhout multiplex.

De website is duidelijk, specificaties van de machine. Denk dat de meeste klanten die met LXT werken goed daarover te spreken zijn. Batterij capaciteit, afhankelijk van werkzaamheden goed. Leveringen van de machines netjes verlopen, gelukkig zonder schade. Een maal een compressor aangeschaft die door de koeriersdienst zo aangeleverd werd dat de olie eruit gelopen was, gedrenkt in het karton, echter dat was bestelling bij een andere firma. Communicatie via email goed, Voor de rest niets aan te merken.

Je krijgt war je besteld.

Geen onzin. Veel op voorraad. Goede prijs, goede kwaliteit, snelle verzending en prima service.

Niks gekregen en krijgt geen contact

Iets besteld en zou morgen bezorgd worden. Inmiddels zijn we 4 dagen verder en nog niet eens een verzendbevestiging ontvangen. Volgens de website is de klantenservice bereikbaar maar bij de telefoon krijg je een bandje dat ze niet bereikbaar zijn en via de chat krijg je ook te horen dat er geen medewerker beschikbaar is.

Jammer

Hallo, Ik heb toevallig de verkeerde keuze bestelling gedaan heb inmiddels gelijk de juiste besteld alleen jammer dat ik retour kosten moet betalen

Zeer vriendelijk

daags na bestelling geleverd.

Snelle afhandeling, snelle levering, nette prijs

slechte communicatie en late levering

ik bestelde dik 3 weken geleden een handvol gereedschap en twee machines, die lieten zo lang op zich wachten dat ik er niet goed van werd. kreeg tot 2keer toe een mail, dat het gereedschap nog op zich liet wachten, maar nooit een datum wanneer het dan wel geleverd zou worden. na 3 weken heb ik de klantenservice gebeld, die ook nog eens lastig te bereiken is en kreeg ik te horen dat de muurzaag die ik besteld had, de oorzaak was van de late levering, de overige spullen waren wel op voorraad, en hadden naar mijn inziens verstuurd kunnen worden. de muurzaag bleek trouwens ook al meer dan een week in het magazijn aanwezig te zijn, maar de levering bleef uit. zonde , tot nu toe was mijn ervaring met het gereedschapcentrum goed, maar als je mij naar mijn ervaring vraagt over de mail, hoe tevreden ik ben over de laatste zending, kan ik daar niet positief over zijn.

X

X

Kundige medewerkers, goed geholpen

Ik kon op de site niet vinden of een accessoire die ik wilde hebben geschikt was voor de slijptol die ik had. Telefonisch is het bedrijf lastig te bereiken. Maar in de winkel ben ik netjes en deskundig geholpen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!