Snel. Goed.

Snel geleverd. Goed spul.

Top product

Mooie prijs en snel geleverd

Snel geleverd tegen goede prijs

Snel geleverd tegen goede prijs

Goed geregeld

Elke keer goede service

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop, wat even tegenviel na het uitpakken van de afkortzaag was dat de steunen om hem op de verhoging te plaatsen niet inbegrepen waren. Zie nu dat ze los te bestellen zijn. Is verder mooi gereedschap voor een nette prijs, heb ook mijn collega inmiddels al overgehaald om makita spullen te bestellen

Snelle levering, professionele afhandeling, veel op voorraad

Nagyon jó

Szuper gyorsan megjöt.

Goede prijs/ kwaliteit

Prijs /kwaliteit is zeer goed. Reden van een voldoende is dat het na 4 dagen geleverd werd, Alles was op voorraad volgens het systeem. Waarschijnlijk zeer druk bij Gereedschap centrum?

Voor 4pm bestellen,andere dag in huis

Das je afspraken nakomen en dat waardeer ik. Als het niet leverbaar is staat dat ook duidelijk op de site maar ik heb het nog niet meegemaakt dus ga zo door

Fijn en met kennis geholpen

Meerdere keren hier geweest voor aankoop gereedschap en reparatie/ slijp service en altijd met een goed gevoel weer op weg. Prijzen zijn netjes en de service net zo.

Zeer handig

Elke keer solderen met kabel was vaak een drama. Deze soldeerbout werkt super en overal te gebruiken waar geen stroom is. Heel blij mee.

Fantastische hulp door telefoniste

Telefoniste met heel veel geduld heeft mij geweldig geholpen. Ze heeft de 10 dubbel en dwars verdiend. Als ik haar werkgever was kreeg ze gelijk opslag!

Best quality and best company.

Excellent and very good.

Toppers

Hele snelle levering toppers.

Ik raad het iedereen aan

Dit is niet mijn eerste bestelling en ik ben elke keer tevreden. Communicatie is eenvoudig en altijd nuttig.

Ze doen wat ze beloven.

Keurig verpakt en geleverd volgens afspraak

top

Snelle levering.

Prima service, snelle levering en een prima product.

Boormachine meteen uit geprobeerd. Kwam er bij het testen achter dat de accu identiek is aan die van mijn Hitachi boormachine. Dit is voor mij een groot pluspunt omdat ik jullie boormachine had besteld omdat de accu’s van mijn overige machine ‘op’ waren. Bedankt.

Superservice.

Festiol zaagblad en sawstop zondagmiddag besteld, maandagmiddag binnen!

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt online met goede prijzen

Op zaterdag besteld, maandagmiddag was het al in huis :)

Snelle levering en top kwaliteit

We hadden heel snel een zaagblad nodig die meer dan hout kon zagen. We hebben een zeer goed blad binnen no-time mogen ontvangen.

Mooie producten & super snelle levering!

Prijs kwaliteit verhouding uitmuntend. Snelle levering

Snelle leverantie en concurrerende prijs.

Snelle leverantie, concurrerende prijs en groot assortiment.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.