Top!!!

Ik bestel bijna alles hier omdat dit bedrijf gewoon perfect alles regelt en ook snel alles verstuurd!!!

Zoals ze zeggen voor 22ste besteld andere dag geleverd

Geweldige snelle service Topp

Geweldige snelle service Topp

Simpel bestellen en keurig verpakt geleverd.

Beetje jammer dat postnl weer niet fatsoenlijk de 2 pakketjes in 1 keer kon leveren. Moest ik 2 keer naar een verschillend afhaalpunt. Maar daar kan Gereedschapcentrum niks aan doen. Mijn vragen hieromtrent werden snel en netjes beantwoord prima service dus.

Mooie producten.

Dit was mijn eerste aankoop bij gereedschap centrum. Erg mooie aanbieding gevonden op de site. Super snel geleverd. Ik ben erg tevreden met het product. De prijs in verhouding met de kwaliteit zijn erg goed.

Mokersnelle levering

“Vandaag besteld morgen in huis” klopt bij deze (vak)lui ook echt. Om 16.00 uur een bestelling gedaan en binnen 24 uur stond de bezorger al op de stoep.

Fijne service

Snelle afhandeling en product is correct geleverd

Goede ervaring, maar de website kan nog beter

Ik heb een Makita Tacker gekocht met twee doosjes Makita rvs brads. Goede prijs, snelle verzending. Kortom helemaal prima. Maar….. ik heb de machine gekocht waar de Brads schuin in gaan. Toen ik het pakket kreeg verbaasde het me dat de Brads niet goed aansloten op het schuine slaggedeelte. Ik heb de klantenservice gebeld of dit wel goed was. Ik ben zeer prettig geholpen door de klantenservice. Het bleek dat de rechte brads ongeschikt zijn voor deze machine. Ik moet Brads met een hoek van 20 graden gebruiken. Die bleek Makita niet in rvs te hebben. Daarom rvs Brads van DeWalt besteld. Maar ik had heel graag deze informatie op de website aangeboden willen zien bij dit toestel. Want nu moet ik de verkeerde terugsturen (gedoe) en ik moet zelf de kosten voor terugsturen betalen. Dat is geen goede ervaring. En het was allemaal te voorkomen geweest met de juiste info op de website. Concluderend: ik ben zeer tevreden over Gereedschapwinkel.nl maar niet over dat aspect van het ontbreken van info over de juiste brads

Good Inventory & Fast Delivery

After two terrible (attempted) buying experiences with Klium and ToolMax, Gereedschapcentrum came through with incredibly fast service and delivery. Ordered on Sunday and received on Monday, whilst the others tried to keep me waiting over three weeks and still nothing available. Also, Gereedschapcentrum were cheaper after claiming my €10 back for signing up to their newsletter. Many thanks, you will be my first port of call next time I need a new tool.

super goede service

super goede servive en goede prijzen

Super snelle levering

Overzichtelijke webshop met prima prijzen. Super snelle levering. Top!

Besteld en morgen in huis. Duidelijke uitleg met filmpjes. Vooral dat laatste

Gereedschapscentrum is voor mij nummer 1 gezien hun goede uitleg van apparatuur op Youtube

Super snelle levering

Gister besteld vandaag ontvangen!

super

snelle levering mooi matreal goede prijs kwaliteits verhouding stevig verpakt super

makkelijk bestellen en snel geleverd , top

Goed en snel

Na verkeerde levering heel snel en goed opgelost

Prima prijs, prima levering

Keurig

Alles kwam goed verpakt binnen! Werkt zoals lxt serie zou moeten werken

geweldig!

Makkelijk te bestellen, snelle leveringen en service en eerlijke antwoorden met uitleg.

Klasse service!

Accu grasmaaier snel geleverd en voldoet uistekend! Op mijn klacht dat Post.nl de maaier niet thuis is afgeleverd maar aan een service punt is accuut op gereageerd. Men gaat contact op nemen met de vervoerder. Voor kleine pakjes geen bezwaar maar voor een groot en zwaar pakket is dit onfatsoenlijk van de vervoerder! Goede feed back van Gereedschapcentrum.

Echt heel snel geleverd

Niks op aan te merken, goede prijs.

Snelle levering maar niet compleet

Accu slijper geleverd zonder beschermlaag

Met jullie goed ,netjes en vlot

Postnl is minder afspraak was automaat maar ging naar afhaal adres, niet volgens afspraak, heel jammer

Ik heb het pakket pas vandaag ontvangen.

Ik heb het pakket niet ontvangen en heb een klacht ingediend.

Gevraagde artikel op voorraad en direct geleverd

Goede prijs en op voorraad in winkel, Tilburg.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.