Super snelle levering

Ik had om 17:00 besteld. Dag er na smiddags al in huis. Geweldige oplader dat nieuwe type van Milwaukee.

Wederom een goede ervaring

Bestellen gaat eenvoudig, levering is goed en snel! En dan is de prijs ook nog eens scherp!

perfect

Snel, goed verpakt.

• Hoe beoordeel je het product

zondag ochtend besteld Maandag morgen in huis

Snelle leveringen

Top snelle levering

Snel geleverd top

Zeer goede service

Zo als beloofd de volgende dag geleverd Helemaal tevreden!

• Hoe beoordeel je het product

Snel afgewikkeld. Helaas bij zoekfuntie in Google kwam ander model apparaat in beeld die het goedkoopste leek. Daardoor verkeerde besteld.

• Hoe beoordeel je het product

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Alles was conform de verwachting.

• Hoe beoordeel je het product

Snel en uitstekend netjes geleverd. 'S avonds besteld 's morgens in huis.

Goed en snel geleverd.

Top Quality

Top kwaliteit goede systeem van zaagbladen. Ligt goed in handen. Gewicht is redelijk. Opties van snelheid is perfect. Ik ben heel blij met deze gereedschap. Bosch beste merk!

Top ervaring

Makkelijk te bestellen op de site Snelle levering

Goed opgelost.

1 dag nadat ik een grastrimmer had gekocht bij gereedschapcentrum.nl.,kreeg ik een automatische mail van gereedschapcentrum.nl.,dat desbetreffende trimmer in de aanbieding was. Toen ik daarop een mail stuurde,dat ik het wel een beetje zuur vond,dat ze mij deze mail stuurden,terwijl ik ruim 20 euro meer had betaald de dag ervoor,kon men het bij gereedschapcentrum.nl.wel begrijpen en stuurden het prijsverschil weer terug op mijn rekening. Kijk,zo los je het op!! Bedankt.

SUPER GEREGELD

De spullen zijn netjes zoals van te verteld geleverd

Prima service!

Het bestelde product werd op het afgesproken moment bezorgd. Per ongeluk heb ik verkeerd artikel besteld. Dit is keurig geretourneerd.

Heel professioneel bedrijf

Gewoon in alles

• Hoe beoordeel je het product

Altijd keurig verpakt en supersnel

Gewoon fijne winkel om te winkelen Groot assortiment, snelle keurige levering. Goeie service. Dikke 10

Profesional ie

Zgodność 100%, dostawa jak w opisie!

Verbaasd dat er koffer mee is geleverd op de Makita 4329 Decoupeerzaag

Bij een grote klus ging mijn decoupeerzaag naar de decoupeerzagenhemel en moest ik halsoverkop een nieuwe halen op vrijdagavond. Snel naar de lokale Praxis, waar de 4329 van Makita € 129,- kost. Een fors verschil online met Gereedschapscentrum, waar hij ± € 82,- kost. Om 21:00 besteld en de volgende dag in huis. Een deel van het prijsverschil is verklaarbaar, er zit namelijk geen koffer bij (4329 en 4329K kwam ik tegen op het internet - nu snap ik 'm). Dat zou op de website best iets duidelijker aangegeven mogen worden. Ook is de video bij het artikel voor meerdere produkten geldig, en dacht ik met "een klik en draai" het zaagje te kunnen monteren, maar dat moet toch helaas met een inbus. Daarom verbetertips: 1]. Maak videos voor één produkt; 2]. Geef duidelijk aan dat er geen koffer bij zit. Verder snel in huis, en het is een verademing om met deze Makita te "decouperen"-:)

Snel en efficient

Gemakkelijke website, heldere communicatie, efficient geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Snel goede service en helpdesk

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Door de snelle levering het product snel in huis. Ideaal dat het wordt bezorgd.

• Hoe beoordeel je het product

‘s avonds om 22:00 besteld, volgende middag in huis. Zo moet het!!!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!