Het product voldeed niet aan wat ik besteld heb. Dit was ééns en nooit meer.

Ik heb een boormachine combinatiepakket aangeschaft van makita. Alle delen waren los in een doos ‘gemikt’ en de zwarte mal waar de boormachine in de doos hoort te gaan was zowel kapot bij aankomst als niet het juiste onderdeel. Kortom teleurgesteld in deze bestelling.

Kreeg het eerder dan verwacht

Kreeg het eerder dan verwacht

Goede en snelle service

Het product werd snel geleverd en er was duidelijke communicatie rondom de levering. Het geleverde product is van hoogwaardige kwaliteit.

gewoon goed en snel

helemaal goed

Doen wat ze beloven!

Voor 22h besteld en volgende dag in huis!

• Hoe beoordeel je het product

Alles prima geregeld en zeer goede service

Alle Apparaten op tijd binnen , was probleem met de accu , maar met de retouraanvraag zo geregeld , en al een nieuwe geleverd voordat de oude terug was , superservice

Nice and fast delivering

Fast shipping, nice price, recommended by me.

• Hoe beoordeel je het product

Prima product en snelle en goede levering

Prima product en goed en snel geleverd

Prima apparaat.

Voldoet aan de verwachting

Super snel geregeld

Jullie waren super snel met leveren alleen post NL heeft vandaag pas het laatste pakket geleverd het eerste pakket was de volgende dag al geleverd

Snel en goed verpakt

Verpakt in ruime doos. Snelle afhandeling van zending.

Okay

Niet mijn eerste bestelling, Maar bestelling was niet compleet. waardoor het bestelde product na een week geleverd werd, nu kan het bij mij geen kwaad maar al ben zelfstandige lijkt mij dat vervelend.

Goed service

Is positief

• Hoe beoordeel je het product

Kwalitatief goed gereedschap voor een scherpe prijs

Goeie prijsstelling en snelle levering.

• Hoe beoordeel je het product

Uitstekende online shop met ruime keuze in alle gereedschapsoorten

Sinds een paar jaar ben ik helemaal over aan het stappen op Makita gereedschap op 18V en 2x18V. Alles draadloos en daar betaal ik graag wat meer voor. Gereedschapcentrum heeft elke dag weer nieuwe aanbiedingen in de mail en vaak ook online extra voordelen. Zo haal ik het maximale er uit. Dankjewel Gereedschapcentrum!

Dik tevreden

Mijn eerste spijkerpistool van Milwaukee gekocht met heel veel spijkers erbij. Ik heb de grote gereedschap webshops goed vergeleken en deze kwam er dit keer het beste uit: goede prijs, de juiste spijkers en nog een leuk stel extra's gevonden voor Packout. Ik kende StealthMounts nog niet, maar gelijk een paar setjes besteld. Erg handig spul om je eigen oplossingen compatibel te maken. Scheelt geld en biedt maatwerk. Word ik blij van.

Altijd goed, en supersnel

Mijn vertrouwde leverancier, altijd een scherpe prijs en de volgende dag in huis.

• Hoe beoordeel je het product

mooi gereedschap, grote keus, duidelijke webshop

houden zo

Bardzo dobre

Zadowolony

snel geleverd

bestellen was goed en de verzending was de volgende dag geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Goede website, snel besteld en geleverd

een positieve ervaring

• Hoe beoordeel je het product

Super snelle levering tegen nette prijzen

Al langet een tevreden zakelijke klant!

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijzen voor merk producten!

Goede prijs, levering was niet in 1 dag zoals afgesproken maar in 2 dagen, is op zich niet erg maar hou daar soms dus wel rekening mee. De Makita set die ik kocht wordt geadverteerd met een sticker op de Mbox, deze zat er helaas niet op, is wederom niet erg maar had wel handig geweest.

• Hoe beoordeel je het product

De schuurmachine werd binnen de aangegeven levertijd bezorgd.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!