Ontvangen wat ik besteld had en op de afgesproken datum.

Prima. Het product werdt verkocht met een aantrekkelijke prijs en de dag erna volgens afspraak ontvangen. Via track en trace kon ik zien hoe laat het kwam.

Snelle levering.

Zeer snelle en goede levering.

• Hoe beoordeel je het product

Snel geleverd voor weinig geld

Snel en goede levering

Niet volgens afspraak

Snelle bestelling gedaan met extra bijbetaling. maar de bestelling niet gekregen. omdat DHL weer eens af laat weten!! …. Voor de rest geld van snelle levering terug gehad dus goed geregeld … misschien dhl hier op aanspreken?

Zeer goed bedrijf

Snelle reactie en service. Pakket de volgende dag al ontvangen.

Toppertje

Heb een Makita DAS180Z LXT 18V Li-ion accu Blaas- en zuigmachine aangeschaft ben er erg blij mee doet echt wat hij kort doen. De levering was super snel

• Hoe beoordeel je het product

Snel geleverd en netjes geprijsd ben er blij mee

Overzichtelijke website nette prijzen en snel geleverd

Komen beloofde na

Mijn product voor 10 uur ‘s avonds besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en tegen een concurrerende prijs.

Top ding

Goede ervaring met snelle levering. Apparaat had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Helemaal super

snelle bezorging

Waardeloos 3x beloven goede. Accu te sturen

Nieuw aardig geprijst stofzuiger gekocht. Uit gepakt accu stuk lader gaf dat ook aan .gebeld werd toecgezegdt ander dag heeft u een nieuwe. Online moeten in vullen .niets weer gebeld weer beloofd dan morgen komt er nieuwe niets derde keer beloofd komt een nieuwe accu . En weer helemaal niets geleverd . Nieuw apparaat niet getest blijk baar .maar dan beloven drie keer morgen kom er een binnen en helemaal niet komt er binne vind ik slecht . Als ik maandag nog niks heb gaat alle retour en wil ik me geld terug . Haal ik wel een ander merk

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en een leuke prijs

Prettig en professioneel

Kwaliteit

• Hoe beoordeel je het product

Product zeer snel geleverd helaas viel de kwaliteit zwaar tegen

Uitstekende service

Uitstekende service. Er staat bestellen toen 10 uur maar als je iets later bent wordt het even goed de volgende morgen bezorgt.

Goed, snel en betrouwbaar

Makkelijk te bestellen. Goede communicatie, en perfect op tijd geleverd.

Alles naar wens!

Zeer tevreden met afhandeling van de bestelling, prijs en product.

snel geleverd

Goeie krik doet het goed :)

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Lekker geregeld en op tijd

Zie hierboven Gr Han

prima bedrijf

Met recht vandaag bestelt morgen in huis en goed verpakt.

Gewoon prima!

De site is goed en overzichtelijk, maar de beslissing om hier te kopen kwam vooral vanwege de prijs: de goedkoopste die ik kon vinden. Bestellen ging eenvoudig en product werd snel geleverd, dus alles bij elkaar top! De Makita DUH752Z is een fijne, lange heggeschaar: door het lange blad kun je eenvoudiger recht snoeien, vind ik. Wel is hij door z'n omvang topzwaar. Maar al met al niet anders dan mijn Stihl met stekker die ik hiervoor gebruikte.

• Hoe beoordeel je het product

Prima product en levering volgens afspraak

Prima product en levering volgens afspraak Super snelle productie info over de bestelling en levering.

Soeper dankjewel

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!