Top personeel

Altijd weer een prettige ervaring om daar te kopen, maar ook voor onderhoud.

Wat een toppers?

Alleen maar top producten voor een top prijs.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering, concurrerende prijzen.

Snelle levering, concurrerende prijzen.

handig machientje

in veel dingen inzetbaar ,handig en makkelijk cirkelzaagje

• Hoe beoordeel je het product

Nemen de tijd leggen alles uit als het niet duidelijk is en laten je geen dingen onnodig kopen laten alles zien en je kan het product netjes zien bij twijfel en dringen niks op en dat in combinatie met zeer vriendelijk personeel perfect ga zo door en tot de volgende keer

• Hoe beoordeel je het product

Ongecompliceerd, betrouwbaar en snel!

Intuïtief te gebruiken website die je snel en zonder omwegen leidt naar je behoefte. Zeer uitgebreid assortiment en prima leveringsvoorwaarden maken de keus voor deze partij simpel en doeltreffend. Informatieve emails en interessante aanbiedingen maken het plaatje af.

Prima koelbox, snel geleverd

Bestellen is eenvoudig, prijzen zijn top. Levering duurde 6 werkdagen, maar dat was gecommuniceerd van te voren. Helemaal top. En die koelbox van Makita is geweldig!

top service

een dag eerder bezorgd

Prima geregeld

Helaas paste de kop niet Weer terug gestuurd

• Hoe beoordeel je het product

Niet de volgende dag maar wel een dag later.Dus helemaal super snel geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Inmiddels 4 schilderbroeken gekocht. Ze zijn perfect mede door de verstelbare tailleband. Van de week viel er per ongeluk verf over mijn broek maar deze lekte niet door. Aanrader dus.

Lijkt goed product.

Oké

Goed product

• Hoe beoordeel je het product

Ik had niet verwacht dat ik het scheermesje dat ik besteld had de volgende dag al zou ontvangen, maar dat was wel zo. Het was snel en efficiënt, wat fantastisch was voor mij

Top gereedschap en snelle service

Top gereedschap en snelle service

• Hoe beoordeel je het product

Snel in huis en goed verpakt

Goede en snelle levering

Bestelde producten snel geleverd

Keurig geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Verkeerd artikel te laat ontvangen. Gereedschapcentrum pakt probleem niet op.

Zaterdag artikel(en) besteld met confirmatie deze maandag te ontvangen. Artikel(en) deels ontvangen op maandag, deels op dinsdag. Na ophalen bij afhaalpunt op dinsdagavond dozen geopend. In 1 doos blijkt verkeerd artikel te zitten. Doos geeft juiste (bestelde) artikel aan, maar er zit ander artikel in. Woensdag om 8:30 Gereedschapcentrum Klantenservice gecontacteerd en probleem gemeld. Na ontvangst e-mail meteen foto’s gestuurd. Dit voor een tweede keer gedaan na nogmaals vraag van Gereedschapcentrum om foto’s te sturen. Het probleem wordt niet geconfirmeerd noch opgepakt. Bij navraag moet nu schijnbaar de ‘desbetreffende afdeling’ hiernaar onderzoek gaan doen. Ik weet niet wie die ‘desbetreffende afdeling’ is, noch hoe ik ze moet bereiken, noch wat er gaat gebeuren en wanneer. Ik zit nu met een een artikel wat ik niet heb besteld, wel voor heb betaald en waar Gereedschapcentrum eigenlijk van schijnt te vinden, dat dat dan maar mijn eigen probleem is. Ik ga dit toch niet verzinnen! En ik kan er ook niks anders van maken. Er zat nou eenmaal een verkeerd artikel in de doos en dat heb ik er niet zelf ingestopt.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Lang onderweg geweest

Op de website stond de levertijd van het makita gereedschap 1 tot 4 werkdagen. ( dat was ook de reden waarom ik het bij gereedschap centrum gekocht had ) Maar na betaling kreeg ik de melding dat de levering 5 weken duurde Dit was een zeer grote teleurstelling en heeft mijn project dus ook 5 weken langer geduurd dan gepland

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Makkelijk en snel geregeld

Hier vindt ik snel wat ik nodig heb. Ik heb gekozen voor een Makita combi set met wat losse gereedschap erbij. Binnen 2 dagen had ik het al binnen Compleet Dus ik ben zeer tevreden

snel geleverd

snel geleverd. prima kwaliteit

• Hoe beoordeel je het product

Altijd correct en snel geleverd!

Topbedrijf!

• Hoe beoordeel je het product

Makkelijke site om te bestellen en snel geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Geweldige waterpomp . Ivm grote van de slang ( diameter ) geka kopling inwendig draad 38mm gehaald .werkt beter Pomp doet wat die moet doen 14000 l per min . Prijs verhouding is ook prima

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!