Niet zoals beloofd door DHL

Afkortzaag gekocht bijbetaling voor zelfde dag leveren gedaan DHL bezorgen zeggen laatste moment komt morgen klanten service gebeld ja hebben misschien lekke band doen net of jij gek bent koop hier nooit meer iets nemen je als klant absoluut niet serieus waardeloos service vinden zichzelf belangrijker dan jou als klant

Niet goed

Niet eens binnen gekomen geld ook niet terug

Lekker snelle levering

Bovenstaand is genoeg

Fantastisch!

Snelle bezorging en goedkoper dan op andere websites!

• Hoe beoordeel je het product

Prima product en kwaliteit en hele snelle levering,zeer tevreden

prima levering

Na een verkennend onderzoek kwamen we bij het Gereedschapcentrum uit voor een Makitaset, vacuum cleaner en een schuurmachine in een Mbox. Leuk geprijsd en snel geleverd. Daarin een prima score. Over de verdere service kan ik niets melden en dat geldt ook voor de klantenservice. Laten we hopen er niet mee te hoeven communiceren over productproblemen.

Snel en klantvriendelijk

Krijg wat je bestel,snelle levering zoals afgesproken

Goed snel geleverd

Echt top spul echtbeen aanrader

• Hoe beoordeel je het product

Van a tot z is de aankoop netjes verlopen

Keurig per mail op de hoogte gehouden betreft het verloop van de bestelling. Aankopen waren netjes verpakt en snel geleverd, erg tevreden.

Ruim assortiment

Divers installatie gereedschap bij 1 aanbieder voor een scherpe prijs, snel en netjes geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Goed, verzoek om feedback te delen

Ik ben een “klein” zakelijke klant en bemerk dat GC slecht telefonisch bereikbaar is voor overleg mbt bestelling. Recentelijk zijn er wat wijzigingen geweest van personeel en merk dat er dus geen relaas meer is met mij als klant, dat is jammer. Omdat GC dus slecht bereikbaar is zou ik mijn bestelling online kunnen doen. Echter zonder navraag over artikelen is dat lastig. Ik ben uiteindelijk in het weekend langs gegaan om direct aan de balie die info te krijgen en ook mijn aankopen te realiseren. Helaas gaat het hier ook niet goed en ontvang ik in mijn aankoop een verkeerd artikel. Ik ben van mening dat er op eenvoudige wijze met wat aanpassingen de klant enorm geholpen kan zijn. Ik werk momenteel in de bouw sector maar heb voorheen 26 jaar andere ondernemingen gehad in andere sectoren van de retail en wholesale. Ik voorzie jullie graag van de nodige informatie om de klantbeleving online eenvoudig te kunnen verbeteren. Ik ben zeer positief over GC en het assortiment van merken en artikel. Als klant zou ik daarom ook graag jullie van wat feedback willen voorzien waarvan jullie als wholesaler en retailer niet direct notie hebben. Ik ben bereikbaar op 0626360009 Met vriendelijke groet Hyk Berg

Professionele overzichtelijke site

Mijn Makita set uitgebreid met de Reciprozaag op 18 volt accu. Heldere en goede productomschrijving en best vriendelijk geprijsd met snelle levering.

• Hoe beoordeel je het product

Goed en fijn bedrijf om zaken met te doen

Was een klein probleempje met de nieuwe Makita reciprozaag. De mensen bij Gereedschapcentrum hebben dit meteen vakkundig opgelost in de winkel.

• Hoe beoordeel je het product

Prettig telefonisch contact, deskundig. Daarna het juiste product snel opgestuurd. Hartelijk dank

Super snel geleverd

Een installateur kwam bij ons op de zaak het netwerk uitbreiden voor groei in houtbewerking machines. Daarbij gebruikte hij de laser van Makita. Zelf hebben we ook alles van Makita, dus dat paste goed bij onze accu voorraad. Wist niet dat deze laser er was, dus ook direct eentje besteld. Vooral de fijn afstelling is top.

Perfecte service

vrijdagsmorgens besteld met een iets meerprijs voor een snelle levering. 's Avonds werd hij om 20.30 geleverd. Wat een super service

uitstekend

19.00 uur besteld, volgende dag 14.00uur in huis

Super snelle levering

Besteld, gelijk bevestiging en de volgende dag in huis, netjes.

Topi

Super geholpen

• Hoe beoordeel je het product

Simpel bestellen en snel in huis

Punt

Supersnelle levering op vrijdag om 1900 betsteld en zaterdagochtend al geleverd

Snel en correct geleverd

Schappelijke prijs en vlot geleverd

Fijne communicatie.

Netjes op de hoogte gehouden van het niet op voorraad artikel. Toch nog sneller dan verwacht bij ons binnengekomen.

Goed bedrijf

Snelle levering en alles klopte. Wijzigen ging ook soepel. Niets dan lof.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!