Snel opgeleverd

Snel opgeleverd

goede kwaliteit prijsverhouding mooi materiaal

goede kwaliteit prijsverhouding mooi materiaal

Snelle levering en een prachtig product.

Snelle levering en een prachtig product.

Zeer snelle levering en nette prijzen

Zeer snelle levering en nette prijzen

Alles werd vlug geleverd

Alles werd vlug geleverd

Maandag besteld donderdag nog niet binnen

Zeer slechte levering! Maandag middag besteld donderdag nog niet binnen terwijl ze zeggen op de site voor 22.00 besteld dag erna binnen laat het dan woensdag worden maar dan moet ie er echt zijn !!! Heb nog een mail gedaan en ze hebben donderdag pas gereageerd met de smoes dat ze geen goed adres hebben terwijl op de rekening duidelijk mijn adres staat ! Zeer slecht geregeld maar datt gebeurt vaker met dhl en gereedschap centrum.

De goede advisering en snelle afhandeling, de volgende dag (zaterdag) was e

De goede advisering en snelle afhandeling, de volgende dag (zaterdag) was er alles al terwijl ik pas na 16.00 uur bestelde.

Prima bedrijf/service. Baal alleen dat het aanpassen wachtwoord niet werkt

Prima bedrijf/service. Baal alleen dat het aanpassen wachtwoord niet werkt en na meermaals contact dit inmiddels na ruim een week nog niet werkt.

Wat jullie deden was prima vlotte levering van de spullen. De bezorging lie

Wat jullie deden was prima vlotte levering van de spullen. De bezorging liet op zich wachten.

Super vlot geleverd

Super vlot geleverd

Alles oke!

Alles oke!

Mooi product werk perfect en erg stil wat betreft trillingen naar de arm en

Mooi product werk perfect en erg stil wat betreft trillingen naar de arm en de hand

Dat het snel verzonden.

Dat het snel verzonden.

Na de bestelling snel geleverd

Na de bestelling snel geleverd

Top,helemaal tevreden

Top,helemaal tevreden

Krijg 10 euro kado en als je die wilt innen op een dewaldgeredschaptas is d

Krijg 10 euro kado en als je die wilt innen op een dewaldgeredschaptas is die 10 euro duurder dan bij de concurrent vind dat belagelijk dus ga niet meer gebruik maken van jullie producten als het zo gaat .

Goed materiaal en zeer snel binnen.

Goed materiaal en zeer snel binnen.

Goede hulp en prima prijs van de set, helaas is Festool gewoon duur.....

Goede hulp en prima prijs van de set, helaas is Festool gewoon duur.....

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.