Zeer nette prijzen .

Duidelijk, goede communicatie en snel.

Zie boven. Spreekt voor zich.

Ik mis een Nederlandse gebruiksaanwijzing

Heel storend want je mag geen fouten maken in het bedienen van de generator. Eerst moet ik die Nederlandse handleiding vinden om überhaupt de generator te starten . daarna kan ik pas aangeven of ik tevreden ben over de generator

Top winkel, snelle levering.

Super snelle levering.

Nette prijzen, snelle levering, goede service

Zie titel. Ik bestel alles bij dit bedrijf, nooit problemen gehad en bijna altijd binnen een dag geleverd.

vandaag besteld de volgende dag echt in huis voor een goede prijs .

Product informatie klopt niet

Rubi 68993 Basis met spons Easy Squeeze Bevat niet de basis, enkel spons

Zeer snel geleverd

Werkt perfect

Ik had in het begin even moeite met de kracht van de machine, maar ik had dan ook een 14 volt ipv 18 volt. Ik ben blij verrast!

mooie prijs snel geleverd toppie

super

Zondag bestelt maandag al geleverd

Prima plus

uitstekkende service !!

Snelle levering en retouren snel afgehandeld.

Snel en goede prijs

Prijsverhouding prima

Snelle levering goed verpakt

Zeer tevreden over prijs en bezorging

Overzichtelijke website, met goede informatie en advies. Eerlijke prijzen voor goede producten.

snelle levering; goede prijs- kwaliteit

snelle levering; goede prijs- kwaliteit

Goed gereedschap, waardeloze bezorging door DHL

Gereedschap en prijs zijn goed, de 'bezorging' door DHL was ronduit slecht, de naam bezorging niet waardig. Pakjes werden niet bezorgd maar gedumpt op een publiek toegankelijke parkeerplaats een paar huizen verderop. De 'klachtafhandeling' door de DHL chatbot is een lachertje. Mijn advies aan gereedschapcentrum: Kies een ander bedrijf om gereedschap te bezorgen.

Weer prima geregeld

Zoals eerder weer prima. Deze keer zelfs nog sneller dan anders.

SUPER

Duidelijk. Goede merken en snelle levering

Fijne webshop

Ruim en overzichtelijk assortiment en snelle levering

Uitstekende service, snelle afhandeling en topkwaliteit!

Ongelofelijk hoe groot het assortiment is en hoe snel het feitelijk bij je in huis staat. En dan ook nog voor concurrerende prijzen

De spullen zijn niet aangekomen.

Ik heb helaas een lege enveloppe aangetroffen op mijn deurmat. Heb dit teruggekoppeld aan de bezorgdienst (DHL) en die verwees mij door naar de leverancier. Heb dit dan ook neergelegd bij de leverancier en ben nog in afwachting van de afhandeling. Verder heb ik geen klachten over het Gereedschapcentrum. Is in het verleden altijd goed gegaan.

Berebest…..!!!!

Eigenlijk per ongeluk net na 22:00 uur Besteld. Maar bestelling toch volgende dag bezorgd. Prijs zou misschien ergens anders nog wel iets goedkoper zijn, maar met veel plezier betaald. Bedankt voor weer de super service…..!!!!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!