Gereedschapcentrum is op

Zelf kan ik hier niks aan doen. 6 juli heb ik mijn decoupeerzaag besteld. Al snel een mail dat hij was aangeboden aan post.nl maar heb na 8 dagen nog geen pakketje wel elke dag een mail dat het pakketje is vertraagt. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen ik zit al best lang te wachen en heb nog niks Groet Ronald Manschot

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering, mooi geprijst.

Afgelopen week een DeWalt klopboormachine besteld. Was goed verpakt. Ik kijk er naar uit er komend weekend mee aan de slag te gaan. Had tijdelijk een Bosch klopboormachine te leen (die moest terug), maar fijn om er nu zelf een te hebben bij mijn verhuizing.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Binnen en dag bezorgd geweldig want mijn machine was midden in een bok hout ermee gestopt.

Snelle bezorging

Top product en snelle levering

• Hoe beoordeel je het product

goede kwaiteit en extreem snel bezorgd

koffer is netjes alles aanwezig en geen wegwerp spullen.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering van top product

Ruime keuze en levering zoals aangegeven

Op dijt en juist

• Hoe beoordeel je het product

Alleen jammer dat je als klant met account niet meer geleverd krijgt in België, als je naar België bent verhuisd.

• Hoe beoordeel je het product

Makkelijk bestellen en snelle levering.

In de avond de bestelling geplaatst en de volgende middag had ik de bestelling in huis. Een dag later was ook prima geweest, maar echt Super!

Ging vlot en soepel

Ging vlot en soepel

Bezorging te laat

Dinsdag een bestelling gedaan met de belofte op de website volgende dag bezorging. Eerste deel van mijn bestelling kwam pas vrijdags aan en het tweede deel op zaterdag. Dit is niet de eerste keer dat een bestelling veel later binnen komt dan beloofd. Lijkt dus een structureel probleem te zijn bij gereedschapcentrum.nl

Snelle levering, super

Hele goede spullen

Werkt zoals het hoort

snel

Tevreden over het aanbod, de kortingsacties en de snelle verzending

Prima producten

Boorkop van Metabo past prima op mijn oudere boormachine. De zaag zaagt perfect, heel scherp en zaagt heel licht

Perfect. Doet goed wat het moet doen! En snelle bezorging

Prima, snelle levering.

Twee artikelen besteld, snel geleverd. Wel in twee zendingen.

Slechte leverancier

30 juni besteld en na 8 dagen gevraagd waar blijft mijn bestelling en geen antwoord behalve computer email dat het is ingepakt en wordt verstuurd. Hopelijk krijg ik de bestelling morgenochtend dus 12 dagen!! Na bestelling. Maar ook geen update of info, helemaal niks en daar heb ik een hekel aan.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Zeer snelle levering en scherpe prijs

Ik was op zoek naar opberg kisten van Makita voor mijn hobby en vond deze overzichtelijk op de site. Op zondag besteld en de belofte van maandag binnen klopte ook dus super snel geleverd. kortom, als je goed en snel geleverd wil worden dan moet je zeker hier zijn ! De kisten waren ook nog eens scherp geprijsd, dus dat is ook netjes. Al met al een goede webshop met scherpe prijzen

zeer snel geleverd

zondagmiddag besteld maandagmiddag geleverd top

• Hoe beoordeel je het product

Goed afgehandeld en snelle levering

Uitstekend.

• Hoe beoordeel je het product

Product prima, service kan beter

De kast kwam netjes op tijd en is opzich prima. Er was 1 paneel beschadigd. Ik heb gevraagd of ze paneel willen opsturen maar kon alleen hele kast ingepakt retour sturen. En dan een andere ontvangen. Maar dan moest hij uit elkaar en terug in de doos. Dat was geen optie. Toen was de communicatie klaar. Dat was jammer had misschien iets meer mee denken verwacht

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Correct en zorgvuldig levering

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!