Snelle verzending en goed verpakt

Snelle verzending en goed verpakt

Prima service , ik zou alleen graag een factuur bij de levering krijgen.

Prima service , ik zou alleen graag een factuur bij de levering krijgen.

Je word goed op dd hoogte gehouden over de status van levering

Je word goed op dd hoogte gehouden over de status van levering

Het is een mooie set dat zeker en erg handig dat je het ook in 3 termijnen

Het is een mooie set dat zeker en erg handig dat je het ook in 3 termijnen kan betalen!

Zeer snelle levering. Top.

Zeer snelle levering. Top.

Snelle sevice,fijne site

Snelle sevice,fijne site

Heb verkeerde artikel gekregen . Contact gehad ,wacht nog steeds op email.

Heb verkeerde artikel gekregen . Contact gehad ,wacht nog steeds op email. Vindt het jammer dat het zo omslachtig moet gaan . Dus wacht nog op mijn grasmaaier en retourbon, dat ik de verkeerde type grasmaaier terug kan sturen .

goed en vlot

goed en vlot

Ik was van plan de rioolreinigingslang terug te sturen, uiteindelijk heb ik

Ik was van plan de rioolreinigingslang terug te sturen, uiteindelijk heb ik deze tocht gehouden maar een beetje uitleg van het hulpstukje was welkom geweest, alhoewel ik het volslagen achterlijk vindt dat er zoveel verschil is. De slang werkt uiteindelijk zoals het behoort Rob

De snelle service

De snelle service

Good stuff, fair prices. Happy with the purchase.

Good stuff, fair prices. Happy with the purchase.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Prijs en levertijd zeer goed

Prijs en levertijd zeer goed

Snel en precies zoals besteld

Snel en precies zoals besteld

Het bestelde artikel en de snelle levertijd, bij zijn top.

Het bestelde artikel en de snelle levertijd, bij zijn top.

Ik was in de toonzaal in Tilburg en dat was een prettige ervaring.

Ik was in de toonzaal in Tilburg en dat was een prettige ervaring.

Snelle service en zeer snelle levering

Snelle service en zeer snelle levering

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Levering binnen aangegeven termijn en duidelijke communicatie. Maschine voo

Levering binnen aangegeven termijn en duidelijke communicatie. Maschine voor gunstige prijs.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.