snelle levering, correcte artikel omschrijving.

snelle levering, correcte artikel omschrijving.

Alles ik goede staat en tijd ontvangen.

Alles afgeleverd zoals het hoort geen klachten. Er stond wel bij als tijdelijke aanbieding van Metabo dat bij registratie ik een 18Volt /4 AMP.accu zou toe gestuurd krijgen. Dit lukt mij niet Metabo zou mijn e-mail niet kunnen.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Heel tevreden

Heel tevreden

Problemen worden snel opgepakt

Problemen worden snel opgepakt

Alles conform afspraak. En prijs kwaliteit prima.

Alles conform afspraak. En prijs kwaliteit prima.

Goed en snel geleverd

Het bestelde zaagblad werd snel en voor een goede prijs geleverd. De informatie op de site zou nog iets duidelijker/ uitgebreider kunnen

Mijn tweede bestelling bij gereedschapcentrum.nl, vorige bestelling een def

Mijn tweede bestelling bij gereedschapcentrum.nl, vorige bestelling een defect product gekregen nu een bestelling die niet compleet is, contact gehad met gereedschapcentrum.nl om het niet geleverde product te annuleren, dat zou geregeld worden, maar wat is hun actie: een nieuw product sturen. Ik weet niet of ik daar ooit nog wat bestel.

snel geleverd

snel geleverd

De goed bereikbare webshop die het zoeken eenvoudig maakt ook het brede sca

De goed bereikbare webshop die het zoeken eenvoudig maakt ook het brede scala aan producten sprak mij aan , en de correcte spullen leveren

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Prima, juist en tijdige levering

zie bovenstaande

snel geleverd, slecht verpakt

Twee Makita-accu's besteld en snel geleverd gekregen. Ze zaten alleen los in een veel te grote doos met wat vulpapier zonder doos of wat eromheen. Niet de manier om merkartikelen te leveren mijns inziens.

Laat besteld en toch snel geleverd !!

Had op de zaterdag besteld en maandag al binnen. Reuze fijn dit.

top

snelle levering top geregeld en niet duur

Het pakket is niet op het juiste adres aangekomen. Het factuuradres was an

Het pakket is niet op het juiste adres aangekomen. Het factuuradres was anders dan het afleveradres en er was een fout opgetreden. Het pakket is op het verkeerde adres afgeleverd, het is niet bekend wie het pakket heeft ontvangen, hierdoor heb ik mijn gereedschap niet op tijd ontvangen, waardoor ik de bestelling niet kon voltooien. Het geld werd terugbetaald, maar alles duurde meer dan een week

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!