Supersnelle levering!

Zo snel geleverd, besteld in het weekend en maandagochtend geleverd. Heel netjes verpakt en prima product. Werk top alleen maakt veel geluid, dus perfecte keuze voor als deze niet in een ruimte staat waar je leeft of slaapt.

Snel en super prijs

Snel en super prijs

Besteld volgende dag al in huis dat is de reden dat ik bij het gereedschapc

Besteld volgende dag al in huis dat is de reden dat ik bij het gereedschapcentrum bestel, snel en betrouwbaar gewoon goed.

Goed advies

Goed advies

Zoals altijd, een uitmuntende zaak met gereedschap tegen eerlijke prijzen !

Zoals altijd, een uitmuntende zaak met gereedschap tegen eerlijke prijzen !

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

Snelle en keurige levering. Door de goede omschrijving, precies gekregen wa

Snelle en keurige levering. Door de goede omschrijving, precies gekregen wat verwacht werd.

goedkoop en makkelijk bestellen

goedkoop en makkelijk bestellen

Snel, de beste prijs en goede service

Accu grasmaaier nodig en bij gereedschapwinkel.nl was het pakket incl accu’s verreweg het best geprijsd. Besteld en de volgende dag netjes bezorgd. Helaas ontbrak de mulchplug, na een mailtje richting de klantenservice is dezelfde dag nog de missende accessoire nagestuurd.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Beste prijs en snelle bezorging. Top .

Beste prijs en snelle bezorging. Top .

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Belachelijk slechte klantenservice

Contact opgenomen met de kkantenservice omdat mijn bestelling vrijdags met DHL is verstuurd ipv met PostNL (PostNL levert in het weekend wel op Texel). Gevraagd waarom er voor DHL werd gekozen. Mevrouw vertelde me dat daar een goeie reden voor moet zijn geweest, ze wist de reden alleen zelf niet. En vond ook dat er verder niet veel aan hoefde te gebeuren om uit te zoeken of er iets aan te doen is qua kiezen met welke post bedrijf er verzonden wordt in bepaalde situaties. Toen een e-mail verstuurd en daar kreeg ik al reactie dat er helaas niks aan was te doen. Neee, jullie willen er niks aan doen. Waarschijnlijk omdat jullie het werk eigenlijk liever niet doen. Ik adviseer jullie, bel Liander eens en merk zelf hoe hun de mensen te woord staan. Ik kan niet beschrijven hoeveel jullie daar van kunnen leren. En nee ik werk niet bij Liander. Echt schaamteloos jullie klantenservice. Als ik zelf de verzendkosten niet had hoeven betalen dan had ik bestelling liever ongeopend weer terug gestuurd.

Kwaliteitsgereedschap vriendelijk geprijsd.

Snel en eenvoudig bestellen en een snelle correcte levering.

lange levertijd

lange levertijd

Scherpe aanbiedingen, snel geleverd.

Groot aanbod met aantrekkelijke aanbiedingen.

niet goed

3 bestellingen geplaats op drie verschillende data te weten 10-10-/ 12-10 en 13-10 en tot op vandaag nog niks ontvangen. begrijp dat transport in handen van derden ligt maar misschien toch overwegen een andere derde te zoeken. men kan bij ons terecht van 07.00 tot 17.00 zou toch geen probleem moeten zijn. aanbevelen keuze is ja of nee. keuze gaat nu nog nee worden. kijken hoe het zich oplost. wel vriendelijk te woord gestaan vandaar drie en half ster.

2e deel van de bestelling is nog steeds niet ontvangen. Dhl zegt dat het be

2e deel van de bestelling is nog steeds niet ontvangen. Dhl zegt dat het bezorgd is, maar er is niemand geweest

Goede prijs, veel keus uit goed gereedschap en snelle levering.

Goede prijs, veel keus uit goed gereedschap en snelle levering.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!