Super snel geleverd

Super snel geleverd

Als je 's morgens een mailing verstuurt met een bepaalde prijs dan moet je

Als je 's morgens een mailing verstuurt met een bepaalde prijs dan moet je niet 's middags een andere prijs in rekening brengen. Nog steeds een goeie prijs, daar niet van, maar ik vind het niet netjes. Ook de afhandeling van mijn vraag via de app was gewoon ronduit slecht.

alles volgens afspraak dus in orde. Ik kocht een elektrische kettingzaag

alles volgens afspraak dus in orde. Ik kocht een elektrische kettingzaag en ik had toch echt verwacht dat er voor de eerste vulling van het kettingolie reservoir een kleine hoeveelheid olie in de doos te vinden zou zijn. nee dus, waardoor ik genoodzaakt was om voor het eerste gebruik van mijn zaag in de auto te stappen en een bedrijf te zoeken dat kettingzaag olie verkoopt. nu is er bij mij op h

snel en accuraat

snel en accuraat

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Alles prima, snelle verzending!!

Alles prima, snelle verzending!!

Gemakkelijk besteld, keurig en snel geleverd

Gemakkelijk besteld, keurig en snel geleverd

Levering kwam op tijd, goed verpakt en mooi product!

Levering kwam op tijd, goed verpakt en mooi product!

Nette snelle bezorging

Nette snelle bezorging

Goede en zeer snelle service voor een geweldige prijs!

Goede en zeer snelle service voor een geweldige prijs!

Scherpe prijs en snel geleverd/ betrouwbaar

Scherpe prijs en snel geleverd/ betrouwbaar

Kan ongebruikte stofzuiger niet retourneren zeer teleurgesteld zal hier nie

Kan ongebruikte stofzuiger niet retourneren zeer teleurgesteld zal hier niet meer kopen

In de winkel kun je de producten bekijken en krijg je desgewenst ook uitleg

In de winkel kun je de producten bekijken en krijg je desgewenst ook uitleg/advies.

Tiop service en snelle levering!

Zeer positief!

Goede prijs en vlotte levering

Goede prijs en vlotte levering

Goede prijzen, keurige verpakking en snelle levering. Top!

Goede prijzen, keurige verpakking en snelle levering. Top!

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Levering zoals beloofd lekker snel. Communicatie dmv mail ook dik in orde.

Levering zoals beloofd lekker snel. Communicatie dmv mail ook dik in orde.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.