Krijg geen gratis accu besteld

Krijg geen gratis accu besteld

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Dozen besteld en vervolgens een doos met losse materialen geleverd

De Milwaukee accu pakket was netjes verpakt. En ik had 200 stofkapjes besteld van 3m verpakt in dozen per 10…. Het bedrijf dacht dat het dus wel goedkoper kon met verzenden en heeft 197 kapjes los in 1 doos gegooid…. Dat is makkelijker voor mn voorraad beheer

Prefect

Mooie festool producten voor een scherpe prijs en binnen 24 uur geleverd. Gewoon top.

Ontevreden

Beste klantenservice, Op 6 oktober plaats heb ik een bestelling geplaatst, die 7 oktober uitgeleverd zou worden. Op 6 oktober deze zelf verplaatst op de DHL app om deze zelf op DHL locatie af te halen op maandag 9 oktober. Omdat de originele levering op zaterdag 7 oktober locatie niet mogelijk is. Op maandag 9 oktober nog steeds geen ontvangst voor afhaal. Op dinsdag 10 oktober gebeld met jullie klantenservice waarbij men kon zien dat het DHL het pakket was beschadigd en retour wordt / is terug gestuurd naar jullie. Bij retour ontvangst zou er direct een nieuwe worden toegezonden. Naar waarschijnlijkheid morgen al??? 10 okt jl. Nu maandag 16 oktober wederom gebeld met klantenservice, pakket is nog steeds niet binnen julie?!?. Dus er wordt niks afgestuurd. Daarbij vraag ik mezelf af of het wel of niet retourneren DHL mijn probleem is, lijkt me niet!!! Tenslotte is DHL voor mij geen partij. Vandaag telefonisch gemeld aan jullie stuur mij gewoon een ander van het eerder bestelde machine toe, die dan hopelijk wel aankomt. Zodoende kan ik als klant verder. En als dan uiteindelijk het machine van DHL een keer jullie retour komt. Dan kunnen jullie zelf beoordelen of deze terug gaat in het schap of dat er een herstel factuur naar een DHL moet. Want nogmaals aan al die ruis met DHL heb ik als eindgebruiker geen boodschap of bemoeienis mee !!! We wachten weer af !!! Zeer vervelend.

De prijs en levertijd

De prijs en levertijd

Fijne website, snelle correcte levering

Fijne website, snelle correcte levering

Impregneer voor 10 uur besteld en de zelfde avond nog afgeleverd

Impregneer voor 10 uur besteld en de zelfde avond nog afgeleverd

Ondanks dat het meerde keren goed ging met mijn bestellingen was de laaste

Ondanks dat het meerde keren goed ging met mijn bestellingen was de laaste zoek het lag niet aan jullie maar aan de pakket verzorger misschien een tip om een afhaalpunt er bij te vermelden bij de verzendingen. Voor de rest heel te vreden. Gelukkig kwam de buurvrouw van een andere straat mijn pakket brengen na 2 dagen. Was alweer in paniek de bezorgers van tegenwoordig moeten maar aan een brilletje

Snelle levering, conform afspraak

Snelle levering, conform afspraak

supersnelle levering.

supersnelle levering.

ben heeltevreden voor de snelle levering

ben heeltevreden voor de snelle levering

100%

100%

Al een paar keer contact gehad waarom ik nog niets ontvangen heb dit terwij

Al een paar keer contact gehad waarom ik nog niets ontvangen heb dit terwijl de bezorgdienst beweerd dat ze wel bezorgd hebben. Wel betalen en niets ontvangen en aan het lijntje gehouden worden vind ik ronduit slecht

Extra snel geleverd dezelfde dag nog 'a avonds is waargemaakt

Levering is super gelopen, snel in huis en spullen in orde. Enige mindere was dat er een dubbele bestelling aangemaakt wordt blijkbaar vanuit winkelwagen, ik was een keer pagina terug gegaan en toen weer verder naar winkelwagen en toen daadwerkelijk gaan bestellen. Vervolgens zag ik even later een mail in mijn inbox betalingsherringing mail het hoogst in mijn mail box staat, maar bedrag was wel afgeschreven, maar die mail was niet voor de daadwerkelijk order die ik echt besteld en betaald had. Want die betaalherrineringsmail komt later dan het bestelde binnen daar staat een vetraging in hoorde ik nadat belde, als je dan in de mail kijkt is de eerste mail die je tegenkomt een betaalherrinering en als je net als ik veel mails binnenkrijgt zitten er een paar mails tussen de echte bestelde artikelen. Het zou handiger zijn dat wanneer daadwerkelijk pas op betaling klinken is gedrukt en dan terug gegaan wordt, er een order aangemaakt wordt met een betalingsherinnering zodra iemand 1 min later toch gaat afrekenen wel het zelfde order nummer behouden blijft, dat was nu niet het geval. Dit was enkel ongemak alsof het leek dat het niet goed ging, de uiteindelijke service is heel goed.

Snelle levering, duidelijke heldere conmunicatie

Snelle levering, duidelijke heldere conmunicatie

Prima spullen maar belachelijk dat artikelen die 1 cm hoog zijn

Prima spullen maar belachelijk dat artikelen die 1 cm hoog zijn

Top ervaring vandaag besteld ,morgen in huis ,gewoon perfect

Top ervaring vandaag besteld ,morgen in huis ,gewoon perfect

Makita 18v Heggenschaar gekocht, laagste prijs! Volgende dag al geleverd, t

Makita 18v Heggenschaar gekocht, laagste prijs! Volgende dag al geleverd, top!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!