Goed bedrijf

Ik ben prettig geholpen en kreeg het product te zien ze maken de doos open waardoor ik kon zien wat ik kocht. Deze beoordeling maakte dat ik overging tot kopen van het product.

Snelheid

Snelheid

Met name de levertijden zijn ideaal. Als je voor je klus afhankelijk bent v

Met name de levertijden zijn ideaal. Als je voor je klus afhankelijk bent van tijdige levering is het belangrijk dat je een leverancier hebt die snapt wat hierbij komt kijken. Gereedschapcentrum heeft dit goed op orde. Ga zo door!

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering.

Snelle levering.

Zeer snelle levering binnen 24 uur

Binnen 24 uur had ik mijn machine binnen. Het enige wat jammer is dat ik de machine in een aktie had gekocht was flink afgeprijsd en dat die 4 dagen later nog eens 50 euro goedkoper was dan wat ik er voor had betaald. Heb hier al meerdere machines gekocht, verder geen klachten

makkelijk besteld vlot bezorgt. verder (nog) geen ervaring met service ofzo

makkelijk besteld vlot bezorgt. verder (nog) geen ervaring met service ofzomaar verwacht dezelfde snelheid.

groot assortiment, snelle levering

Toch knap om zo'n groot aanbod te hebben en dit zo snel te versturen.

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Snel geleverd, goede deal

Snel geleverd en een scherpe prijs.

Makkelijk besteld en vlug geleverd

Makkelijk besteld en vlug geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

ruim assortiment en snelle levering

ruim assortiment en snelle levering

Snelle levering en hele fijne klantenservice

Ik had een bouwstofzuiger besteld laat op de avond de volgende ochtend had ik hem al in huis. Jammer genoeg kreeg ik door n fout van makita een Britse variant toegestuurd na een kort belletje met de klanten service kreeg ik direct de zelfde dag nog de juiste bouwstofzuiger toegestuurd. Top service.

Hallo We zijn al enige tijd klant bij jullie In dit geval gaat het om de

Hallo We zijn al enige tijd klant bij jullie In dit geval gaat het om de Makita VC 4210 M Waarvan we er inmiddels twee bij u hebben gekocht Een 3e hebben we onlangs laten maken zie RP 100002092 d.d. 30-01-24 In dit geval is de machine, die een kabelbreuk had door jullie voorzien van een nieuwe kabel Echter op deze wij ze is er niet naar behoren mee te werken Op die machine behoort een kabel

mindere ervaring door nog niet geleverde bestelling

Bestelling geplaatst op 18.02.2024. Bestelling zou op 19.02.2022 middels DHL worden afgeleverd tussen 17.40 uur en 18.00 uur. 21.02.2024 nog niets ontvangen en via de klantenservice (chat) om opheldering gevraagd. Fabienne verklaarde dat er een foutief adres was ingevoerd en DHL de bestelling weer zou retourneren. Vertrouwende dat één en ander goed komt heb ik de chat beëindigd. T.o.h. de bestelling nog niet mogen ontvangen.

Bestelling nooit afgeleverd en teruggestuurd naar Gereedschapcentrum. Ik ha

Bestelling nooit afgeleverd en teruggestuurd naar Gereedschapcentrum. Ik had verzocht om alvast een ander opsturen omdat ik de schuurmachine snel nodig heb wat gereedschapcentrum vertikte!

Mijn gereedschap was snel in huis en ook nog eens voor een lage prijs verge

Mijn gereedschap was snel in huis en ook nog eens voor een lage prijs vergeleken met andere aanbieders. Echt een aanrader, zelf kom ik zeker terug.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.