Snel en goed

Artikel snel geleverd, goede communicatie en product als omschreven.

Bouw radio besteld, en snel verzonden.

Bouw radio besteld, volgende dag in huis top !

top

Grastrimmer perfect alleen de magnetische bithouder zat er niet bij

Zeer uitgebreide en goedkope Makita aanschaf .

Ruime keuze en mooi geprijsde artikelen. Heldere uitleg over wat je precies krijgt. Snelle levering . Ik ben erg blij met het centrum. Echt een aanrader!

Super snelle levering

Veel aanbod en snelle levering

Snelle levering goed product voor redelijke prijs.

Snelle levering goed product voor redelijke prijs.

Snelle en professionele leverancier

Op tijd geleverd en verpakt

Super bedrijf snelle levering

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend 9:00 uur geleverd. Top

Supersnelle levering

binnen 24uur de bestelling geleverd! Beter kan toch niet!

Alles bij elkaar een hele fijn zaak

Ik bestel veel van mijn verbruiksartikelen maar ook mn materieel bij ze. Heel tevreden tot nu toe.

Goede prijzen, snelle levering

Al mijn gereedschap koop in bij Gereedschapcentrum

Niet gezicht voor -30c

Ik hoopte dat het me zou helpen tijdens het werrken in onze vriezer van -27c, Op de site staat dat het koudbestendig is tot -30c. Dat was het niet

Vriendelijk en gedreven personeel.

Eye opener over de grootte van de zaak.

geweldig

Een geweldig apparaat doet wat hij moet! Met gemaak.

Nette snelle levering

Mooi ding en snel geleverd!

Voor een fijne prijs een mooie nietmachine aangeschaft en die was snel thuis!

Geweldig snel en betaalbaar

Levering gedaan zoals beloofd, snel en vakkundig, in goede verpakking

Geweldige

​"5 sterren! Ik heb een Festool schuurmachine gekocht bij deze website. De levering was deze keer echt razendsnel, waar ik ontzettend blij mee ben. Topkwaliteit en geweldige service. Absoluut een aanrader!"

Snelle levering.

Zeer tevreden schuurpapier voor makita schuurmachine.

Gewoon, heel goed.

Zie boven

Fijne winkel, snel ontvangen

Bestelling snel ontvangen, duidelijke website en goede prijs

Prima webshop

Prima webshop, duidelijk in de specificaties van de producten.

Snel en correct geregeld

Zeer positief

Snel

Vandaag besteld, morgen binnen doen ze echt.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.