Snelle levering en netjes verpakt super

Snelle levering en netjes verpakt super

Eerst negatief, later positief.

Een week geleden Festool schuurpapier besteld. 1 dag later bestelling geleverd: Doos schroeven. Telefonisch geïnformeerd en als antwoord: Stuur ons per mail foto's en een klachtenformulier. Ik ben 76 jaar en foto's werd digitaal moeilijk. Uiteindelijk niet per mail maar via Watts app foto's gestuurd en een dag later het schuurpapier thuis. Dus: Service prima, maar je moet wel door alle hoepeltjes springen die zij ophouden terwijl ik niets verkeerd heb gedaan.

Top site alles snel geleverd en zeer zeker alles geod ingepakt

Zoek, vind, gekocht, geslaagd

Product gevonden, besteld en geleverd zoals verwacht. Niks op aan te merken.

Prima! Goede prijs snelle levering.

Gedore RED Doppenset. Tot nu toe bevalt het zeer goed.

Binnen 2 dagen 2 vd 4 leveringen/ bestellingen binnen voor scherpe prijzen

Positief: Ik had maandagavond besteld en dinsdag en woensdag had ik de eerste 2 leveringen al binnen! Negatief: Het was de laatste dag dat Gereedschapscentrum €25,- korting gaf op bestellingen vanaf €250,-. Ik had de orders opgesplitst in 4 verschillende bestellingen (waarvan 3 meer dan €250,- waren) om 3 maal van de korting te profiteren. Ik heb er 3,5 uur over gedaan om 4 bestellingen te plaatsten en daarvan lukte het met 2 bestellingen om de korting te krijgen. De webpagina werd ontzettend traag en steeds lukte het niet om naar de betaalpagina te gaan. Uiteindelijk had ik een keer te snel doorgedrukt, en één keer de kortingscode niet ingevoerd, en toen lukte het plaatsen van de bestelling opeens wel.. Vervolgens heb ik een appje getypt naar de klantenservice en de bot vroeg ik of ik dit de volgende dag opnieuw wou sturen. Na dit gedaan te hebben, bleek het niet meer mogelijk te zijn om nog van de ene niet gebruikte korting te profiteren. Verder wel voor een mooi bedrag, ook mede door de scherpe prijzen van de (combi) sets, mooi gereedschap kunnen bestellen!

Snelle levering en goede communicatie

Eenvoudig te bestellen met duidelijke specificaties. Snelle levering en duidelijke communicatie.

Snelle goede service

snelle en accurate verzending een dikke tien!!

Zeer snelle en goede service

Zeer snelle geleverd en goede prijs kwaliteit

Perfecte snelle service

Goed en prettig

Correct en snel mijn bestelde gereedschap geleverd. Goed overzichtelijke website

kwaliteit oké levertijd ook oké

Snelle correcte afwerking van de order

Goed verpakt, zelfs de kist inhoud had extra aandacht gekregen voor verzending om breuk te viorkomen.

Goede en snelle service en niet duur

Slechte klantenservice

Na meerdere malen contact te hebben gehad over een verkeerd ontvangen doppenset (de aansluiting stond niet duidelijk vermeld) en een koffer die onder het stof zat waar geen scheidingsplaatjes inzaten (wat wel op de site stond, maar niet meer terug te vinden is omdat het van de site is gehaald), kwamen ze tot de conclusie dat dit allemaal zo hoorde en hen niks te verwijten viel. We hadden een bestelling van €270 gedaan, maar iets van coulance was niet te vinden.

Zeer slecht

Levertijd was eerst een week op 14-04, vervolgens zou de bestelling 23-05 geleverd worden. Daarna niets gehoord. Gemaild vervolgens geen reactie, Zelf gebeld, kreeg levertijd ergens in juli, maar dat was niet zeker. Order geannuleerd

uitstekend

de ervaring tot nu toe: uitstekend De ervaring met MAKITA is een ramp

top!

Gewoon goed , accuraat en betrouwbaar!

Top service!

Nadat bij levering de compressor het niet deed, Gelijk online gemeld... wat denk je..ze hebben gelijk een nieuwe opgestuurd en de volgende dag al in huis! Top service! En de nieuwe doet het geweldig! Ben er zeer tevreden over! Gereedschapcentrum, bedankt voor de snelle service! Volgende keer weer!

komt afspraak na

vlotte levering volgens bestelling

Goede kwaliteit prijs verhpuding

Producten snel en netjes geleverd. Producten zijn van goede kwaliteit.

Tijdige levering van de juiste gereedschappen!

Na enig zoekwerk een Bosch kanten frees gevonden tegen een competitieve prijs.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!