Goede service en snel geholpen

Uitstekend geholpen en snelle service. Top bedrijf!

Weet niet, heb nog niks

Heb me pakket nog niet binnen, De koerier blijft er mee rond rijden denk ik! Heb niemand aan de deur gezien, ze komen gewoon niet, krijg steeds een bericht dat hij naar een afhaallocatie word gebracht maar ook dat gebeurt niet! Afhaalplaats is vol !! We wachten het af

Prima stuk gereedschap

Goed en handzaam stuk gereedschap

• Hoe beoordeel je het product

Mooie producten en goeie prijzen

Super snelle bezorging,ga hier zeker nog een keer bestellen

Fijne Makita cirkelzaag

Fijne makita cirkelzaag. Werkt super. Zaagt mooi. Jammer geen Nederlandse beschrijving!

en netjes verpakt

prettig bedrijf

De levering was vlot, een foutje in de factuur is snel en adequaat opgelost. Vriendelijke klantenservice.

• Hoe beoordeel je het product

Er werd beloofd op de site dat de bestelling de volgende dag bij ons thuis zou zijn en dat was ook zo! Houden wij van!

• Hoe beoordeel je het product

Nu bestellen en morgen in huis!

• Hoe beoordeel je het product

niet geweldig want (nog altijd) niet ontvangen

Vorige week woensdag 3 september besteld maar nog altijd niet ontvangen, belofte is de volgende dag geleverd. Maar niet door Post NL. Elke keer wordt door Post NL de dag van levering verschoven, van donderdag naar vrijdag en dan naar de zaterdag en vervolgens weer de maandag en vandaag is het weer verschoven naar morgen dinsdag 9 september. Althans dat mag ik hopen. DHL doet het in het algemeen veel beter dan Post NL. Jammer want ik heb de voorkeur voor een Nederlands bedrijf. Het is voor mij wel een reden om alleen daar te gaan bestellen die zaken doet met DHL.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Prima verlopen volgens afspraak

Goed verlopen voor tien uur besteld volgende dag in huis zo als belooft hou ik van

Betrouwbaarheid

Betrouwbare leverancier en snelle levering

• Hoe beoordeel je het product

Alles netjes en snel geregeld top

Top bedrijf

Al meerdere keren besteld, en bijna altijd de volgende dag geleverd of het moet niet op voorraad zijn. Niet altijd de goedkoopste maar wel zeker van je levering, en geen gezeur.

Prima bedrijf

Ik heb m'n spullen echt snel, nette communicatie en retourneren loopt ook lekker soepel

• Hoe beoordeel je het product

Snel geleverd en goed product

• Hoe beoordeel je het product

Mooie website, snel en overzichtelijk

Super snelle service, altijd goede voorraad en goed inzichtelijk wat er wel en niet is. Echt sommige prijzen gaan niet helemaal gelijk op met andere websites. Dit zijn met name de accu’s voor de gereedschappen, vind ik jammer . Verder altijd tevreden

• Hoe beoordeel je het product

Goed geïnformeerd over het product en actie.

Kwaliteit voor weinig

Ik was nogal verbaasd over de kwaliteit van de schroefmachine en de prijs stelling, super ik ben blij mee

• Hoe beoordeel je het product

Maandag bestelling gedaan, Dinsdag in huis, top producten.

• Hoe beoordeel je het product

Gewoon top ze leveren wat we willen

De informatie is perfect waardoor we een juiste machine hebben gekocht wij hebben een lak frees gekocht en hij doet het fantastisch van metabo

• Hoe beoordeel je het product

Goede producten en snel geleverd

Ik had een Gedore moment sleutel besteld. Deze werd de volgende dag al bezorgd. Dat was fijn en hij werkt prima.

Zeer goede ervaring

Levering op tijd volgens afspraak en goede prijzen

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en goed verpakt.

Zeer snelle levering van dit top artikel. Ideaal voor al uw snijwerk. Zeer zorgvuldig verpakt. En een goede prijs.

• Hoe beoordeel je het product

Bestellen gaat makkelijk, leveren doen ze snel

Alles ging prima, van bestellen tot leveren. En groot aanbod.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!