nvt

• Hoe beoordeel je het product

Perfecte levering en snel.

Bestelling werd heel snel geleverd. Goed om te delen is dat een klein probleempje direct opgelost werd. Dat is sterk en daarom een aanbeveling waard.

Alles volgens afspraak

Werkt prima

Hallo, Duidelijke site, goeie prijzen en top service. Gr. Patrick

Gewoon perfect

Prima proces

Goede afhandeling en verzending, jammer dat ik de makita zelf nog moest fixen (er zat een boutje fout in)

• Hoe beoordeel je het product

Levering op tijd en volgend afspraak

Prima winkel en sevice

Klantgerichtheid kan beter.

Ik had een Makita polijstmachine besteld. Jullie adviseerde een handgreep erbij te kopen echter, die bleek ook bij de machine te zitten. Dat had vanuit jullie beter gekund, meer klantgericht dus. Het was slechts een klein verdrag, maar toch.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle bezorging, nooit gedoe gehad. Bestel hier graag!

• Hoe beoordeel je het product

Prima service en snelle levering

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijs, snelle levering, helemaal tevreden

Makkelijk besteld, mooie prijs, snelle levering. Ik ben tevreden

Slecht

Besteling is nog niet .bijna week

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijs en kwaliteit verhouding.

Een aantal keren hier gereedschappen aangekocht en ben over het algemeen zeer tevreden. Overzichtelijke site met handige filters waardoor je snel het juiste artikel kunt vinden. Lekker makkelijk bestelproces en ook nog snelle levering. De prijzen zijn volgens mij ook erg scherp vergeleken met concurrenten. Laatste product dat ik heb aangekocht is een Perfect Pro Rockhart bouwradio. Helaas niet helemaal wat ik er van verwacht had maar acceptabel. Ik denk dat deze radio iets te optimistisch wordt ingeschat qua geluidskwaliteit. Er zit best veel ruis op in het geluid met Bluetooth streaming. Dat vind ik wel erg jammer. Verder wel een leuk ding en behoorlijk sterk gebouwd. Maar om de geluidskwaliteit met streaming zou ik hem niet aanraden.

Razendsnelle levering

Op zondagmiddag besteld en op maandagmorgen ontvangen.

• Hoe beoordeel je het product

Besteld en de volgende dag in huis

Snel in huis

Top product

Wat een koopje!

Het prijsverschil is zo enorm groot met andere aanbieders!

Hier word ik blij van!

Ik had een onderdeel nodig voor een freesmachine. Niet alleen kon ik het onderdeel vinden (en bij andere leveranciers niet), ik had het onderdeel binnen no-time in huis. Daarnaast was het onderdeel keurig verpakt. Helemaal top!

• Hoe beoordeel je het product

Altijd goede service helaas laatst een product vergeten te leveren

Altijd netjes optijd nergens nooit geen moeite mee gehad alleen laats 1 product vergeten te leveren ga ervanuit dat dit netjes wordt opgelost

Concurrerend, helder, snel

Prijs was aantrekkelijk en eerder verlaagd dan de concurrentie. Communicatie was helder én zeer snel geleverd!

Snel verstuurd

Goed aanbod en snelle verzending

Is niet geleverd !!!!

Geen idee wanneer de gedore set wordt geleverd??

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

snelle levering zoals beloofd.

de bestelling is zoals beloofd op de website voor xxxxx besteld, de volgende dag geleverd met t&t. erg tevreden ermee en meteen verder ondernemen ermee.

• Hoe beoordeel je het product

Redelijke prijs en snelle levering, helemaal top

Savonds besteld, de volgende morgen al thuis bezorgt

perfect

ervaring is prima, echter verzending per DHL is niet ideaal. moet van service punt worden afgehaald.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!