De ervaring met gereedschap centrum is top. Goed bedrijf

Zoals het hoort, snel en betrouwbaar

Mooie aanbieding en was snel binnen

Mooie aanbieding en was snel binnen

2 times I have ordered from you, the same product. Once through Bol.com and

2 times I have ordered from you, the same product. Once through Bol.com and then again from you directly. Both times the package has never made it to me because you have put the wrong address and information and therefore DHL could not deliver. Now I have missed the deal and the battery is more expensive. I have tried contacting you by WhatsApp and calling and still no answer except this survey. V

De bezorging door DHL is ronduit slecht. Ze zouden komen op zaterdag 30 dec

De bezorging door DHL is ronduit slecht. Ze zouden komen op zaterdag 30 december tussen 10 en 15 uur. De bezorger levert op nummer 28 een pakketje af, ik zie jullie pakket op de bijrijders stoel staan en hij rijdt zo met een bloedgang de straat uit. Toen kregen we om 15.47 een mail dat hij tussen 15.55 en 17.00 uur zou komen maar toen waren wij niet thuis, ik heb ook geen mail gekregen dat de bezo

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnelle levering en superduidelijke communicatie omtrent voorraadartike

Supersnelle levering en superduidelijke communicatie omtrent voorraadartikelen. Zal altijd als eerste hier kijken voor mn gereedschap.

Snelle levering. In bouwhuis Venlo lag dezelfde boormachine voor het zelfd

Snelle levering. In bouwhuis Venlo lag dezelfde boormachine voor het zelfde geld.

Uiteindelijk product niet geheel volgens verwachting

Het geleverde apparaat HR2630 is niet Confirm mijn verwachting, mogelijkheid om SDS boorkop te monteren ontbreekt, FT type? Nederlandse handleiding ontbreekt

Veel artikelen op voorraad, zeker ook van Makita, tegen gunstige prijzen. S

Veel artikelen op voorraad, zeker ook van Makita, tegen gunstige prijzen. Snel besteld en geleverd.

Snelle levering thuis

Snelle levering thuis

Zeer snelle en correcte levering zelfs tijdens de feestdagen

Zeer snelle en correcte levering zelfs tijdens de feestdagen

De bestelling werd vlot afgeleverd.

De bestelling werd vlot afgeleverd.

Snelle en correcte levering. Het was voor mijn verjaardag en door de korte

Snelle en correcte levering. Het was voor mijn verjaardag en door de korte levertijd was het op tijd binnen.

Snel en goed geregeld. In de showroom zie je geen prijzen dat is jammer. M

Snel en goed geregeld. In de showroom zie je geen prijzen dat is jammer. Maar wel zie je prachtige merken kwaliteitsgereedschap.

Fantastisch, letterlijk voor 22 uur bestellen volgende dag in huis. Helemaa

Fantastisch, letterlijk voor 22 uur bestellen volgende dag in huis. Helemaal goud dit

Groot assortiment en tussen kerst en oud&nieuw direct de volgende dag bezor

Groot assortiment en tussen kerst en oud&nieuw direct de volgende dag bezorgd.

Snelle levering en bezorging. Top

Snelle levering en bezorging. Top

Zeer slechte levering van product, Bosch GTR 55-225 Langnek schuurmachine g

Zeer slechte levering van product, Bosch GTR 55-225 Langnek schuurmachine gekocht op 18 december maar nu 30 december nog steeds niet geleverd. Dus voor 22.00 uur besteld 3 weken later geleverd misschien.

Goed geregeld

Goed geregeld

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.