Het schuurt geweldig, moet er een gehele trap mee schuren.

Het schuurt geweldig, moet er een gehele trap mee schuren.

Niet meer met DHL versturen, doen net of ze aan de deur zijn geweest terwij

Niet meer met DHL versturen, doen net of ze aan de deur zijn geweest terwijl dat niet zo is

Bestellen ging makkelijk en snel. Duidelijk op de hoogte gesteld over de vo

Bestellen ging makkelijk en snel. Duidelijk op de hoogte gesteld over de voortgang van de bestelling en verzending. Volgende dag in huis. Top dus

Snel geleverd, voor een mooie prijs.

Snel geleverd, voor een mooie prijs.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Super aardige mensen met kennis en ervaring en de wil om bepaalde onderde

Super aardige mensen met kennis en ervaring en de wil om bepaalde onderdelen teregelen het is hun gelukt. Super.

Controle klantgegevens! Ik had de verkeerde postcode opgegeven! Mijn fout i

Controle klantgegevens! Ik had de verkeerde postcode opgegeven! Mijn fout ik heb wel meer dingen gekocht bij jullie en ook op de zaak geweest dus als men vanaf jullie ook een controle doen dan was het pakket niet verzonden! Nu terug naar jullie enigen ik opnieuw dezelfde bestelling gedaan die netjes de volgende dag binnen was net als de andere bestelling! Nu wachten dat ik het bedrag terug gestort

Koerier wil alleen pakket alleen achterlaten als er is getekend Neemt ander

Koerier wil alleen pakket alleen achterlaten als er is getekend Neemt anders pakket mee terug Dit is waardeloos ZZPers zijn er meestal niet De meeste laten pakket gewoon achter

Zeer snelle levering, duidelijke site

Zeer snelle levering, duidelijke site

Snelle levering.

Snelle levering.

Super Service!! Keurig te woord gestaan! Mevrouw heeft ook naar de voorraad

Super Service!! Keurig te woord gestaan! Mevrouw heeft ook naar de voorraad gekeken van de Makita Borstelmachine, model 9741. Hebben ze gewoon op voorraad!!! Alle grote bekende IJzerwaren/Gereedschapleveranciers in en rondom Rotterdam hebben niks op voorraad. Moesten het allemaal speciaal bestellen bij Makita. Online besteld; de volgende dag / begin van de middag geleverd op de zaak!! Helemaal Go

Snelle levering, duidelijk op de hoogte gehouden van de st.v.zaken.

Snelle levering, duidelijk op de hoogte gehouden van de st.v.zaken.

Gewoon goed

Gewoon goed

Vlot

Vlot

Makkelijke site, eenvoudig te bestellen

Makkelijke site, eenvoudig te bestellen

Top Levering

Snelle levering (de volgende dag).. goed product en netjes geleverd. Zeker aan te bevelen

Gekregen wat ik had besteld , alleen DHL is een waardeloos bedrijf beloven

Gekregen wat ik had besteld , alleen DHL is een waardeloos bedrijf beloven dat ze komen tot twee keer toe, voor *** zitten wachten tot half elf

De prijs was erg netjes de verzend mogelijkheden fantastisch. Kom vaker te

De prijs was erg netjes de verzend mogelijkheden fantastisch. Kom vaker terug

Zeer tevreden met mn nieuwe Makita bandschuurmachine

Mijn eerste ervaring met gereedschapcentrum.nl was niet goed. Dit is helemaal goed gemaakt door mijn meest recente deal. Door telefonisch te checken of het écht op voorraad was,(wat de vorige keer blijkbaar niet zo was) kon ik direct bestellen en was het er de volgende dag. Top prijs, top levering. Dank

Snelle levering goede prijzen

Levering is vaak snel, retourneren gemakkelijk en de prijzen zijn zeer scherp

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.