voor 22:00 bestellen, volgende dag leveren wordt niet waargemaakt

Als ik 21:56 een bestelling plaats is dat voor 22:00 uur. Dan dien je de volgende dag te leveren als je op de website vermeld dat bestellingen geplaatst voor 22:00 de volgende dag worden geleverd. Als je dat niet kunt waarmaken bij een voorraad artikel, is het verstandiger de tijd niet te vermelden. Het is allemaal niet zo erg, maar dit is een marketing belofte die niet nagekomen kan worden

Fijne online gereedschap winkel

Fijn en op tijd de order binnen.

Prima product, snel in huis

Wat wil je nog meer?

Goede ervaring met dit bedrijf. Ik had hulp nodig bij bestelling plaatsen e

Goede ervaring met dit bedrijf. Ik had hulp nodig bij bestelling plaatsen en aan de telefoon ben ik allervriendelijkst te woord gestaan. Levering was de volgende dag. Prima verwarming!

Prima, half tien S'avonds besteld, bezorgd voor 14.00 de dag erop.

Prima, half tien S'avonds besteld, bezorgd voor 14.00 de dag erop.

Beloven en nakomen.

Beloven en nakomen.

Zeer goed zeer snel geleverd dit was top

Zeer goed zeer snel geleverd dit was top

Veel keuze in uitvoeringen, snelle levering.

Veel keuze in uitvoeringen, snelle levering.

Goede deal en netjes op tijd bezorgd!

Goede deal en netjes op tijd bezorgd!

Laagste prijs en beste kwaliteit en voor 22:00 besteld inderdaad andere dag

Laagste prijs en beste kwaliteit en voor 22:00 besteld inderdaad andere dag in huis en gratis bezorgd!

Snel geleverd. Goed product

Snel geleverd. Goed product

Combineer geen producten in een combinatie die niet volledig ssmenwerken.

Combineer geen producten in een combinatie die niet volledig ssmenwerken.

Snelle levering Voor al je klussen zijn de juiste spullen te vinden.

Snelle levering Voor al je klussen zijn de juiste spullen te vinden.

Snelle service Goede prijs En goed gereedschap

Snelle service Goede prijs En goed gereedschap

Snelheid van levering en zeer nette prijs. Is inmiddels m'n 3e bestelling.

Snelheid van levering en zeer nette prijs. Is inmiddels m'n 3e bestelling.... zeer tevreden

De strip is gebogen aangekomen. omdat ik hem heel hard nodig had voor mijn

De strip is gebogen aangekomen. omdat ik hem heel hard nodig had voor mijn werk, heb ik hem niet teruggestuurd

Goed product en snelgeleverd

Goed product en snelgeleverd

Ik heb aangegeven het pakket naar een Postnl punt te sturen, dat is ook geb

Ik heb aangegeven het pakket naar een Postnl punt te sturen, dat is ook gebeurd, mer DHL... dat wordt dus niet aangenomen door Postnlpunt. Pakket gaat retour afzender en ik moet wachten totdat het pakket retour is voordat er een nieuwe opgestuurd krijg of het geld vrijgegeven worst. Raakt DHL het pakket kwijt onder de tussentijd, ben ik mijn geld kwijt door de fout van de verkoper. Nooit meer..

Top winkel

Top winkel

Hele snelle levering!!

Hele snelle levering!!

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Goede en snelle levering. En werd netjes en duidelijk beantwoord op mn vrag

Goede en snelle levering. En werd netjes en duidelijk beantwoord op mn vragen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.