Prima producten, iets te lange levertijd

Graag zouden wij als zakelijke afnemer op rekening (en evt bij sommige producten graag met korting) kunnen betalen. Dit blijkt helaas niet mogelijk. Verder vinden we de levertijd iets te lang.

Goed geregeld allemaal

Goed geregeled

Snelle levering, goeie prijs.

Komen beloftes na

Aanbieding gekocht, volgende dag in huis

Goed en snel geleverd

Snelle levering en gemakkelijk

Snelle levering en gemakkelijk te bestellen. Prijs is goed Zeer tevreden

Snelle levering prima

Heb een adapter voor op 18 volt makita accu naar USB aansluiting. Werkt prima. In geval stroomnet zou uitvallen. Heb 6 accu's.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Nette prijs en snelle levering

Snel en correct

Product is goed

De bezorgers zijn slecht. Het is weer op 2 hele werkdagen bezorgd.

Is op tijd aangekomen nog niet gebruikt

Is op tijd aangekomen, maar nog niet gebruikt

Mooie winkel goed met vakkundig personeel

Mooie winkel met personeel die weet waar ze over praten!

Snelle levering, ruime keuze in kwalitatief gereedschap

Perfect bedrijf

Lijmkit besteld om 21:55 uur en zoals beloofd volgende dag om 12:00 uur de kit binnen. Perfecte service precies zoals de website beloofd. Vaker hier besteld en nooit teleurgesteld.

Super snelle levering van een goed product

Volgende ochtend had ik het in huis. De accu kon ik direct gebruiken en werkt uitstekend!

Duidelijk, transparant snel en efficiënt

Koop er graag

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding

Prima prijzen en prima service, nagenoeg altijd is het de volgende dag wel binnen.

Gewoon prima!

Niets op aan te merken. Verzendkosten vrij hoog voor klein pakketje dat door de brievenbus past.

Snelle levering, goede communicatie, prima

Eerder vorig jaar dit onderdeel niet voorradig. Toen geld teruggekregen na goed communicatie over de uitgelopen levertijd. Nu weer voorradig en snel geleverd.

goed en snel

Lekker stil en snel wisselbaar van zaag.

Vandaag besteld, morgen in huis. TOP

Voor de eerste keer besteld bij deze specialist. Als ik weer gereedschap o.i.d. nodig heb, weet ik nu een goed adres.

Snel geleverd!

Snel geleverd nog niet gebruikt maar weet van Makita dat het kwaliteit is

Zoals het hoort

Avonds besteld,de volgende dag in huis

Snel, accuraat en deskundig!

Deskundig en snelle levering.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!