GOOD

Alles correct, ook telefonische info, bedankt

Alles correct, ook telefonische info, bedankt

Gewoon goed

Gewoon goed

Niks mis met het product alleen de lange levertijd was niet fijn. Het zou o

Niks mis met het product alleen de lange levertijd was niet fijn. Het zou ook fijn zijn om te weten waarom het zo lang moet duren.

snel en betrouwbaar

snel geleverd met track en trace doet wat ze moeten doen

Snelle levering!

Goede prijzen en snelle levering

Snelle en goede levering van Gereedschapcentrum, maar DHL zet gewoon de doo

Snelle en goede levering van Gereedschapcentrum, maar DHL zet gewoon de doos met een waarde van dik 800� zo voor de deur, want dan zijn zij er van af. Service om te janken.

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

Zeer scherpe prijsstelling

Zeer scherpe prijsstelling

Kant maaier was keurig optijd geleverd. Op de lever dag zelf nog gekozen vo

Kant maaier was keurig optijd geleverd. Op de lever dag zelf nog gekozen voor een ander bezorg adres dus de bezorgdienst ook top.

Netjes de volgende dag geleverd

Netjes de volgende dag geleverd

goede communicatie en verzenden, ontvangen

goede communicatie en verzenden, ontvangen

De naam Bruder Mannesmann wekt de indruk een Duits kwaliteitsmerk te zijn,

De naam Bruder Mannesmann wekt de indruk een Duits kwaliteitsmerk te zijn, maar heeft daar in de verste verte niets mee te maken. Wat een rommel.

Mooie projs dn prima snelle service

Mooie projs dn prima snelle service

Netjes op tijd geleverd, zoals bij het bestellen werd aangegeven.

Netjes op tijd geleverd, zoals bij het bestellen werd aangegeven.

Goed geregeld. Alles op beloofde tijd geleverd in prima conditie. 4 sterren

Goed geregeld. Alles op beloofde tijd geleverd in prima conditie. 4 sterren want het kan altijd beter.

Deze kruis liner is perfect gelijk gebruikt goed zichtbaar op grote afstand

Deze kruis liner is perfect gelijk gebruikt goed zichtbaar op grote afstanden makkelijk in te stellen. Handig is de connectie met de telefoon was ook eenvoudig te installeren.

Boormachine heeft een grote slag in de boorkop. Valt me erg tegen dat er ee

Boormachine heeft een grote slag in de boorkop. Valt me erg tegen dat er een kapot product wordt opgestuurd.

Service gericht advies door Paul

Service gericht advies door Paul

Nette prijs en snelle levering op afhaalpunt.

Nette prijs en snelle levering op afhaalpunt.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.