supersnel verzonden en topkwaliteit

's avonds rond 20 uur besteld en de volgende dag voor 14 uur in huis. makita 125mm slijptol met regelbaar toerental en 5 amp accu. meteen de dag erop gebruikt en gaat moeiteloos door stoeptegels heen met een diamantschijf. op het laagste toerental kan hij goed worden gebruikt om mee te schuren. dan schiet hij wel lekker op met schuren maar je papier verbrandt niet. wederom een top aankoop bij gereedschapcentrum!!!

Verkeerde machine besteld, maar kon gelijk geannuleerd worden! Top!

iets laten bezorgen op de gewenste dag, en niet 2 dagen later

iets laten bezorgen op de gewenste dag, en niet 2 dagen later

Szybka dostawa mi?a obs?uga jak i towar zam�wiony jest ca?y

Szybka dostawa mi?a obs?uga jak i towar zam�wiony jest ca?y

Snel, correct en scherp geprijsd.

Snel, correct en scherp geprijsd.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit en een snelle levering

Is super

Is super

Duidelijke webshop

Supersnelle levering. Vrijdagavond laat besteld, zaterdag al vroeg geleverd.

De snelle levering

De snelle levering

Snel, goed ingepakt, mooie producten

Snel, goed ingepakt, mooie producten

Heb de gereedschap stuken nog niet gebruikt maar ziet er goed uit netjes g

Heb de gereedschap stuken nog niet gebruikt maar ziet er goed uit netjes geleverd alles compleet

Nette en vlotte afhandeling van de bestelling

Nette en vlotte afhandeling van de bestelling

super snel geleverd

super snel geleverd

Vooral zo doorgaan

Vooral zo doorgaan

Alles goed geregeld netjes verzorgd

Alles goed geregeld netjes verzorgd

Wederom een perfecte en snelle levering altijd een feestje om de Oranje Mys

Wederom een perfecte en snelle levering altijd een feestje om de Oranje Mysterie Box te openen en te ontdekken wat je hebt besteld dit keer een mooie lamellen frees van Makita een echte aanrader voor de DIY Woodworker en de professional heb m nu al 2 dagen in gebruik en is echt een feestje in gebruik mooie lijmverbinding. Top apparaat! en van Gereedschapcentrum een snelle levering maakt het feestj

Fijne club om bij te bestellen. Prima website uitleg. Die circle is direct

Fijne club om bij te bestellen. Prima website uitleg. Die circle is direct op de proef gesteld

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.