Een goede ervaring

Goed snel perfect

Komen geen afspraken na

Ik heb 27 november een compressor besteld van Senco maar tot op heden niks mogen ontvangen. Over korting of vergoeding valt niet te praten Ook krijg ik totaal geen reactie Telefonisch moeilijk tot niet te pakken kunnen krijgen.

Ondanks dat bij het apparaat 2 accessoires ontbraken, was er een snelle reactie en is , na het terugsturen, het geld heel snel overgemaakt

Duidelijke website en afhandeling

Goede info en snelle levering.

Professioneel !

Scherpe prijzen en heel snel geleverd

Scherpe prijzen en snelle levering

Snelle levering van het product

Snelle reactie op de aankoop van het product. De volgende dag in huis

Prima op tijd geleverd snel besteld

Na bestelling keurig en snel geleverd daar is niets aan te verbeteren, Helaas is het product wat minder (een elektrische kitspuit van Hikoki), deze voldoet niet aan de verwachtingen maar daar kan Gereedschapcentrum niets aan doen! Voor de rest zeker een aanbeveling, als vaker iets besteld is altijd prima gegaan !

Misleiding van winkelwagen

Je krijgt eerst een totaalbedrag te zien in je winkelwagen incl. Btw en vervolgens blijkt dat excl. btw te zijn. Schermfoto’s gemaakt van de misleiding. Verder prima en snelle levering.

Een simpele bestelling, verzenden totaal iets anders

Besteld: Multitool van Makita, krijg een geleiderail toegestuurd!!!!! Klantenservice benaderd, moeilijk bereikbaar (bereikbaar tussen 08.00-13.00 uur) vanaf 08.00 uur niet bereikbaar maar pas vanaf 09.00 uur, het zal allemaal wel!!! Eindelijk contact gekregen, op verzoek van klantendienst formulier ingevuld, nog steeds niets vernomen en ook geen multitool, zei maken een fout en ik moet wachten totdat zei bepalen wanneer ik wel het bestelde krijg waarvoor betaald is. Kortom klote

Super snelle levering. Voldoet aan verwachting.

.Super snelle levering. Voldoet aan verwachting.

Ongekend slecht!

Bestelling geplaatst, volgende dag verwacht, niets ontvangen, klantenservice onbereikbaar, chat geeft aan gesloten terwijl ik meerdere malen de chat tijdens de openingstijden start. Geen mail over de vertraging, enkel een orderbevestiging ontvangen en op de site staat "order afgerond". Schandalig slecht voor zo een groot bedrijf. Zelfs de kleine winkels die verkopen via Alibaba doen het beter met top klantenservice. Zielig dit.

Het duurde ietsje te lang!!

Over het algemeen positief. Ik wist dat de levertijd wat langer zou duren. Ik werd hier ook over gemaild. Helaas duurde het daarna iets te lang en dus heb ik de telefoon ter hand genomen. De computer bleek de levering tegen te houden(!). Daarna ging het snel; accu en lader kwamen de dag erna maar de accu liet op zich wachten. 2 dagen later gebeld en bleek dat deze accu niet leverbaar was. Gereedschapcentrum stelde een duurdere versie voor maar kwam mij tegemoet in de prijs (dit stelde ik op prijs). De levering volgde daarna vrij snel.

Snel en duidelijk

Veel op voorraad en een snelle behandeling tevens een goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede prijzen

Op zoek naar Festool accessoires kwam ik uiteindelijk bij het Gereedschapcentrum uit. Bestelling ging vlot en de levering idem dito met een ster !

Ik ben erg tevreden met de snelle service

Slechte ervaring met DHL

Jullie hebben het nettjes op tijd verstuurd maar DHL laat het afweten, nog steeds niets ontvangen. Ze stellen het steeds net 1 a 2 dagen uit helaas.

Goede winkel

Mooie winkel en zeer goed geholpen door de medewerkers

Prima behandeld en snel

Nadat ik had besteld snel bezorgd. Er is wel een aandachtspuntje ik dacht dat ik 1 levering zou krijgen maar het was verdeeld over 2 en die werden niet tegelijk bezorgd.

Werkt super

De blaas kracht achter dit kleine apparaat is echt groot

Prima bedrijf, groot assortiment, duidelijk levertijdindicatie

Ik bestel wel eens vaker bij Gereedscapcentrum, en het bevalt me altijd goed.

top

snelle levering top geregeld.

super service

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!