Lekker snel geleverd top

Lekker snel geleverd top

In de avond besteld, volgende dag in huis!

In de avond besteld, volgende dag in huis!

De prijs was goed en volgende dag was de bestelling thuis perfect beter kan

De prijs was goed en volgende dag was de bestelling thuis perfect beter kan niet

Very good

Super fast delivery, next day affter order. Wow. Thanks

Teleurstelling....

Helaas tegen de verwachtingen in een teleurstellende ervaring met Gereedschapcentrum.nl! Op zondagochtend een Makita LXT accu heggenschaar en LXT accu schroef/boormachine SET besteld. Maandagavond een bezorger aan de deur met een zeer slecht ingepakt pakket (lag deze keer niet aan de bezorger)! Namelijk teveel zaken in één te kleine en slecht dicht geplakte doos gepropt. Accu, schroefmachine body en lader lagen er los en slecht beschermd in en staken uit de doos. Pakket niet geaccepteerd (want niet compleet, kans op schade, etc.) Volgende dag via Whatsapp melding van gemaakt maar weinig tot geen reactie. Dag later gebeld en aangegeven wat ik geconstateerd had. De schroef/boormachine bleek in tegenstelling tot de orderbevestiging en de plaatjes op de site geen complete set (mooie koffer met bitjes etc.) maar een losse body met accu en lader te zijn. Na doorvragen was het toch een set maar niet meer leverbaar. Ik moest zelf maar een vergelijkende set zoeken, die ze niet hebben bij Gereedschapcentrum en zou heel misschien dan na overleg met een manager een (kleine) compensatie krijgen. Uiteindelijk alle spullen bij de lokale oranje bouwmarkt gekocht voor een zeer scherpe prijs. Positieve punt is dat de order geannuleerd werd en het bedrag binnen no time weer retour op mijn creditcard stond.

Alls top

Alls top

het kwam mooi op tijd fijne muurrollers

het kwam mooi op tijd fijne muurrollers

De bestelling was een dag later al in mijn bezit. De informatie klopte precies. De machine is ook perfect.

De service is goed leuke acties bestellen en volgende dag al geleverd zijn

De service is goed leuke acties bestellen en volgende dag al geleverd zijn zeer tevreden en alles wordt duidelijk vermeld van alle producten en wanneer ze weer leverbaar zijn

Door de snelle levering kon ik de volgende dag al aan de klus.Goede prijs.

Door de snelle levering kon ik de volgende dag al aan de klus.Goede prijs. Ga hier vaker bestellen.

Snelle levering, goede prijs!

Gewoon zoals beloofd, super.

Gewoon zoals beloofd, super.

Goede prijs ,snel geleverd

Goede prijs ,snel geleverd

We hebben besteld een beluchtingsrol 196.108.650. VA 346E/378E, maar gel

We hebben besteld een beluchtingsrol 196.108.650. VA 346E/378E, maar geleverd is een schietapparaat . Hoezo???

Snelle levering, goede prijs!

Alles in voorraad, goede prijs en snelle levering!

Snelle levering.

Snelle levering.

Mooi en goed spul.en een zeer snelle levering en prima retour service! Volg

Mooi en goed spul.en een zeer snelle levering en prima retour service! Volgende keer weer gereedschapcentrum

Snel, goede prijs, goed verpakt.

Snel, goede prijs, goed verpakt.

Snelle levering 21.50uur besteld volgende dag 13.00uur geleverd. Alles netj

Snelle levering 21.50uur besteld volgende dag 13.00uur geleverd. Alles netjes compleet. Dit noem ik top!!!

Accu's zijn bulk, zou de prijs lage moeten zijn.

Om de 2 accu's waren bulk zaten geen dozen en papieren bij dan is het bulk zaten beiden in een grote doos. En ik had 5.0a besteld maar krijg 5.2a jullie zijden komt door Festool maar dit klopt niet, jullie hebben ze ergens uit gehaald en jullie hebben ze in de doos gestopt met pakbon dit heeft niet Festool gedaan, vond de uitleg niks van kloppen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.