Allemaal prima gegaan. Levertijd was wel iets aan de lange kant. Verder alles naar wens

Duidelijke website, overzichtelijk daardoor snel een keuze kunnen maken. Volgende dag al in huis

snel en correct geleverd

Snel(!) geleverd, product naar tevredenheid!

Super goed !

Zondagavond besteld . Volgende dag al in huis.

Ik heb rommel gekocht

Ik heb rommel gekocht dab werk niet en ik kan niet retourneren om het het uit de verpakking is gehaald,

Top van bestellen tot levering!

Eenvoudig een keuze gemaakt voor mijn Makita Kantenfrees. Duidelijkheid bij het bestellen en afrekenen. De levering ging soepel en snel.

Top kwalitet

Ik ben zeer tevreden over de producten en de snelle levering van Gereedschapcentrum; de kwaliteit is uitstekend.

super snel deze keer!

Prima en snel geregeld

gewoon snel in leveren van goed materiaal

kan makkelijker het gereedschap bestellen wat ik nodig ben,losse body en geen overtollige laders of accu's

Prima service maar....

Prima service, maar ben een beetje teleurgesteld dat ik de dag nadat ik mijn nieuwe bouwlamp heb gekregen, ik een mail krijg dat de bouwlamp die daar qua nivo boven zit, ineens veel goedkoper is en bijna even duur als de mindere lamp die ik net gekocht heb. Liever heb ik zo'n mail niet, want ik ga me daar niet beter door voelen.... Met een klein beetje bijbetaling kan die misschien nog geruild worden....

Levering OK, online aanbiedingen waardeloos

Makita decoupeerzaag besteld.. Met gratis accu.. EURO 30 duurder dan elders.. Maar dan heb je wel die accu erbij.. Denk je.. Wordt geleverd zonder accu - die je wel betaald hebt.. 3 dagen later een mailtje: Da's een Makita actie, moet je ff online regelen.. Makita website is een drama.. Uur bezig geweest, en mss kan ik binnen een week mijn "gratis" accu wel aanvragen.. Ik heb er wel eerst 30 euro voor betaald, maar vooruit.. Het is een schande om een accu gratis te noemen terwijl er wel zo'n 30 euro meer wordt gerekend bovenop de normale prijs van deze machine.. Zeker als je dan eerst nog een zwaar frusterende account registratie bij Makita moet gebeuren.. Walther, het zou je sieren om dit soort acties beter af te stemmen met Makita.. Zodat jij je klanten behoudt..

Op tijd geleverd.

Goede ervaring.

Artikel terug gestuurd

In mijn veronderstelling had gereedschapkoffer in inch gekocht maar het was een metrische doppenset , terug gestuurd met de verzendkosten , jammer mijn fout denk ik , nu het betaalde bedrag nog terug ontvangen.

Top site en service

Duidelijke site, nette prijzen en snelle levering. Al veel besteld en dit was zeker niet het laatste!

Zoals vermeld snelle levering.

Na het moeizaam invullen van de adres gegevens is het goed gekomen. In principe wilde we zakelijk bestellen maar de site bleef om het BTW nummer vragen terwijl het wel ingevuld was. Mededeling was dat er iets misgegaan was, probeer het later nog eens. Bleef daarna steeds dezelfde melding krijgen. Toen particulier bestelling gedaan welke wel goed ging. Verder nette snelle levering.

gewoon goed

tip top

Ik vind dat ze deze machine niet zo mogen uitvoeren of verkopen

Ik weet niet hoe de 2x18v het doet maar ik zeg dat deze zaag te zwaar is voor de accu binne 20min is de accu leeg dan ben ik meer aant laaien als wat anders kan ik beter een benzine zaag kopen

Tot nu altijd tevreden

Klantenservice van julie werkt niet in weekend dan na verkeerde bestelling is pakket wel in weekend gestuurd, hellas kan in het weekend dat niet annuleren door julie Klantenservice en daarna zelf retour kosten betalen...

goed spul

goed en perfekt spul

Goede prijs

Scherpe geprijsd

Super snelle levering

Heel snelle service

Product is precies wat ik zocht en natuurlijk goede kwaliteit .

snelle levering en goede prijs

Ik heb een hele goede Makita accuboormachine aangeschaft met een Makita bitset. Super kwaliteit en goed geprijsd. Levering volgende dag. Top!

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!