Goede prijs en houden zich aan hun belofte dat ze de volgende dag leveren!

Goede prijs en houden zich aan hun belofte dat ze de volgende dag leveren! Bij concurrent Combi***** is dat wel anders die beloven de volgende dag te leveren maar dat die sturen het product pas na 2 dagen op zodat je drie dagen moet wachten, die kunnen duidelijk van gereedschapscemtrum nog iets leren. Wil.je dus iets moois bestellen en er ook snel mee aan de gang doe dit dan bij gereedschapscentrum.

Ik had al artikelen bij deze winkel gekocht via bol . De verwachting was de

Ik had al artikelen bij deze winkel gekocht via bol . De verwachting was dezelfde service ,en dat bleek terecht te zijn . Groot assortiment, prijzen dat je niet hoeft te gaan vergelijken. snel verzonden en in huis . Prima geregeld allemaal en een geel tevreden klant hier !

Goede prijs En. Snelle levering

Bijzonder snelle levering.

Bijzonder snelle levering.

Lekker snel geleverd top

Lekker snel geleverd top

Prima verzorgd en snel geleverd .

Prima verzorgd en snel geleverd .

Goed en veilig verpakt

Goed en veilig verpakt

Snelle bezorging en artikel was later op de dag goedkoper, een belletje en

Snelle bezorging en artikel was later op de dag goedkoper, een belletje en het verschil werd netje terug gestort

Super fast

Super fast

ze komen hun afspraken niet na.

Vorige week vrijdag een invalzaag geleverd met kapotte acculader, maandagmorgen gebeld met een mevrouw deze gaf aan dat ze direct een retourformulier aan zou maken maar helaas nog niets ontvangen. Jammer dat ze wel beloven maar niet doen, ze hadden de materialen ook van te voren kunnen testen dan hadden ze direct een goed werkend apparaat op kunnen sturen. Nu morgen maar weer bellen hoe het wordt opgelost

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.