Bestelde artikel werkt slecht, Bosch slagmoersleutel slaat niet meteen aan

Bestelde artikel werkt slecht, Bosch slagmoersleutel slaat niet meteen aan als je de knop indrukt! Hierover gebeld en werd gezegd moet je ons garantie formulier invullen! Heb ik ingevuld machine stuur ik terug en ik koop ergens anders weer een nieuwe want heb het ook nodig voor werk! Terug sturen en wachten tot die klaar is is voor mij geen optie! Helaas achteraf gewoon liever mijn gereedschap i

De keus, het makkelijk kunnen bestellen en het snel in huis hebben waren do

De keus, het makkelijk kunnen bestellen en het snel in huis hebben waren doorslaggevend voor mij.

Snelle levering via Post-nl

verder geen opmerkingen, al met al prima in orde

verder geen opmerkingen, al met al prima in orde

Perfect bezorgd .

Perfect bezorgd .

Geweldige bladblazer veel power.

Goede klantenservice, uitstekende prijzen en snelle levering

Meerdere bestellingen bij gereedschapcentrum.nl. Deze zijn altijd snel verstuurd en netjes verpakt. Recent bestelde ik een Bosch GMS 120. Hier bleek een elektrisch defect in te zitten en hij functioneerde niet naar behoren. Kort contact met de klantenservice, en ze stuurden direct gratis een nieuwe op. Het terugsturen van het defecte apparaat ging ook soepel en naar verwachting. Helaas was er bij het vervangende apparaat iets fout gegaan bij de versturing (ik denk een fout bij DHL) dus had ik nog steeds geen werkend product. Nadat DHL niet kon helpen heb ik dus wéér contact opgenomen met gereedschapcentrum. Uiteindelijke is een 3e product naar mij opgestuurd zonder extra kosten. Het contact met de service afdeling via whatsapp ging prettig en snel.

Eerste zending kapot ontvangen, tweede zending doos wederom kapot. Weet nie

Eerste zending kapot ontvangen, tweede zending doos wederom kapot. Weet niet of het product nu wel heel is

Zeer snelle levering, prima product

Zeer snelle levering, prima product

Gekocht op recommondatie van een vriend

Gekocht op recommondatie van een vriend

snelle service en blij met me machine en toebehoren.

snelle service en blij met me machine en toebehoren.

Prima prijs prestatieverhouding. Snelle levering

Prima prijs prestatieverhouding. Snelle levering

Altijd goed!

Bestel regelmatig Makita gereedschap, altijd een goede prijs en mega snelle levering. Top!

Snelle levering Perfect materiaal Goede duidelijke website

Snelle levering Perfect materiaal Goede duidelijke website

Onvriendelijk personeel

Tijdens de festool vakdag langs geweest in Tilburg. Personeel was niet vriendelijk terwijl je veel geld uitgeeft. Het is dat de festool vertegenwoordiger vriendelijk was, anders had ik niet voor gereedschapcentrum gekozen helaas. Heb in het verleden (toen ze nog kleiner waren) gelukkig wel beter meegemaakt.

Snel geleverd en een goede prijs

Snel geleverd en een goede prijs

alles verliep uitstekend!! niet meer aan toe te voegen

alles verliep uitstekend!! niet meer aan toe te voegen

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.