Wederom een mooie Makita Machine besteld via de erg overzichtelijke webshop

Wederom een mooie Makita Machine besteld via de erg overzichtelijke webshop. Bij het bestellen stond: "V��r 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis" Het is echter al de 2e bestelling achter elkaar die een dag langer op zich laat wachten. Voor mij geen ramp gezien ik de machine niet direct nodig heb. Echter als je iets speciaal voor een klus besteld, kan het niet nakomen van deze belofte voor

Grote keuze in elektrisch gereedschap

Mijn eerste ontmoeting vond plaats tesamen met een Festool roadshow. Door dit extra's gaf het bezoek aan de winkel een gezellige sfeer. De winkel is ruim van opzet, overzichtelijk en de service is prima. Ruime keuze van diverse topmerken. Alleen DeWalt had een wat beperkt aandeel. Voor mij een prima winkel, vriendelijk en voldoende kennis van zaken, en redelijk scherp geprijsd. Zeker de moeite van het bezoeken waard, ik ga het zeker doen.

Uitstekende informatie na de bestelling, beter kan eigenlijk niet.

Uitstekende informatie na de bestelling, beter kan eigenlijk niet.

Snelle levering en correcte afhandeling.

Snelle levering en correcte afhandeling.

Ik vond het vervelend dat de bestelling in tweeen kwam

Ik vond het vervelend dat de bestelling in tweeen kwam

Wederom geen factuur ontvangen

Wederom geen factuur ontvangen

Verzonden en bezorgd volgens afspraak

Verzonden en bezorgd volgens afspraak

Het bestellen was makkelijk, de levering snel en de kwaliteit prima! De pri

Het bestellen was makkelijk, de levering snel en de kwaliteit prima! De prijs overigens ook prima

top artikel en razensnel geleverd

een zeer mooi artikel, goed en degelijk verpakt, en razendsnel geleverd zoals aangegeven. Echt top, zeer blij mee

Geweldig product voor een aantrekkelijke prijs. Zeer snelle levering

Geweldig product voor een aantrekkelijke prijs. Zeer snelle levering

Snelle levering en goed verpakte bestelling

Snelle levering en goed verpakte bestelling

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

inpakt keurig en Snel

inpakt keurig en Snel

Alles is goed ontvangen,afspraken zijn nagekomen.

Alles is goed ontvangen,afspraken zijn nagekomen.

Goede en snelle afhandeling

Metabo afkortzaag met standaard besteld. Erg snel verzonden. En helemaal naar wens.

Geleverde materialen zijn uitstekend.

Geleverde materialen zijn uitstekend.

super goede ervaring

Vlug geleverd, belofte nagekomen. Goed produkt voor lage prijs

Goede website en enorm snelle service en levering

Goede website en enorm snelle service en levering

Snel envolledig!

Snel envolledig!

Snel geleverd en scherpe prijzen

Snel geleverd en scherpe prijzen

Snelle verzending. Gereedschapskoffer is zeer functioneel. Veel opbergruim

Snelle verzending. Gereedschapskoffer is zeer functioneel. Veel opbergruimte.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.