Profi spullen snel geleverd

Goede prijs kwaliteitsniveau, heldere beschrijvingen en binnen een dag thuisbezorgd. Van harte aanbevolen!

zeer slecht

sending van me makita boormachine combi zet klopte niet een machine was verkeerd en de makita koffer beschadigd. andere machine word na geleverd maar door verkeerd gesorteerd uitstel van levering.. is alemaal niet erg kan gebeuren ... maaar !!! aantal jaar geleden kogt ik soon gelijke set en heb ik zoort gelijke problemen gehad met mijn bestelling en toen maanden moeten wagten .... dus eigelijk vind ik dat dit soort vouten niet kunen helemaal niet om wat voor bedrag het gaat ..

Snel geleverd, goed verpakt en scherpe prijs

duidelijk, snel en volgens afspraak

duidelijke webshop, snel en volgens afspraak geleverd.

Snelle betaalbare levering

Snelle betaalbare levering

conform bestelling in now time geleverd

conform bestelling in now time geleverd

De site is makkelijk in gebruik en eigenlijk loopt alles soepel, van het zo

De site is makkelijk in gebruik en eigenlijk loopt alles soepel, van het zoeken naar een item tot op de deurmat verloopt het prima. Niks te klagen over zowel het product als over het proces om te bestellen. Helemaal top

Helemaal blij mee werkt goed

Helemaal blij mee werkt goed

snelle levering . duidelijke site

snelle levering . duidelijke site

Andere vervoerder kiezen of niet vermelden dat het de volgende dag binnen i

Andere vervoerder kiezen of niet vermelden dat het de volgende dag binnen is.

Bestelling is nog steeds niet binnen

Bestelling is nog steeds niet binnen

Levert wat het belooft binnen een dag. Daarnaast zat het zorgvuldig verpakt

Levert wat het belooft binnen een dag. Daarnaast zat het zorgvuldig verpakt hierdoor is het goed beschermt. Je krijgt zelfs een mail tussen welke tijd ze komen.

Triest

Bestelling gedaan met zelfde dag geleverd moet je wel voor betalen natuurlijk maar goed dagen later nog steeds niets ontvangen ligt aan DHL is het bericht kan het niet annuleren maar eerst ontvangen en dan terug sturen lekker omslachtig allemaal intussen bericht gekregen na een telefoontje kan nog wel een week duren nou mijn broek zakt af maar goed ik weet genoeg gaan we dus niets meer bestellen

Vriendelijke en deskundige hulp

Vriendelijke en deskundige hulp

Snelle levering ten opzichte van andere leveranciers

Snelle levering ten opzichte van andere leveranciers

Snelle levering echt top

Snelle levering echt top

voor 22:00 besteld is niet altijd morgen in huis

Had een bestelling gedaan op een zondag, dus dat is ruim voor 22:00 de volgende maandag. Dus dinsdag zou alles binnen moeten zijn. Helaas. Bij navraag per email blijkt dat er een onderdeel niet leverbaar is en de levertijd is ook niet bekend. Had wel zo netjes geweest als dat meteen was teruggekoppeld naar de klant. Nu moest ik de order cancellen, wachten op het terugstorten en dan weer de order opnieuw invoeren zonder het item dat niet leverbaar is. Daarna ging alles zoals verwacht.

Een dag later dan in eerste instantie aangegeven bij Bol.com. Verder geheel volgens afspraak en goed gecommuniceerd.

Zo doorgaan. Toppie hoor. Super snelle levering. Kwam mooi uit, moest het c

Zo doorgaan. Toppie hoor. Super snelle levering. Kwam mooi uit, moest het cadeau doen op korte termijn.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.