In 1 keer een bestelling gedaan. Deze zijn als 2 pakketten verstuurd, 1 kom

In 1 keer een bestelling gedaan. Deze zijn als 2 pakketten verstuurd, 1 komt de volgende dag aan, en de ander 3 dagen later. Heel vreemd. Oorzaak ligt waarschijnlijk bij Postnl.

Ik vind alles prima voor nu. Zeer goede betalingskeuze en snelle levering!

Ik vind alles prima voor nu. Zeer goede betalingskeuze en snelle levering!

Uitstekende service en levering

Uitstekende service en levering

Levering was wat traag maar dat kwam door drukte bij PostNL. Ik was wat ch

Levering was wat traag maar dat kwam door drukte bij PostNL. Ik was wat chagrijnig dat het niet de volgende dag geleverd was, maar het was prima service via chat en whatsapp.

Zeer correct en snelle levering

Zeer correct en snelle levering

Goede webshop! Goede service!

Ik had een accu werklamp besteld. Op tijd geleverd maar helaas was de lamp defect. Retour aangemeld en een dag later werd al en nieuwe bezorgd welke het wel doet.

Defect artikel in reeds geopende verpakking ontvangen.

Defect artikel in reeds geopende verpakking ontvangen. Verpakking zwaar beschadigd. Inhoud ook krom. En verpakking van bevestigingsmateriaal reeds geopend. Dus lijkt me dat dit al bekend is. Artikel retour gestuurd. Dit kan alleen via een formulier op de website, niet via de klantenservice of email. Hiermee leg je dus het probleem bij de klant, erg onprofessioneel. Waar dient de klantenservice dan voor? Uit eindelijk is het wel netjes opgelost. Maar het kost erg veel tijd en moeite voor iets wat makkelijk voor komen had kunnen worden als iemand gewoon zijn werk doet en beetje nadenkt. Iedereen kan fouten maken hier heb ik begrip voor maar dit is gewoon amateuristisch.

Matig

Ik bestel een product waarbij de keuze was om het tegen een extra betaling dit dezelfde dag te laten bezorgen (tooltoday) Echter dit wordt niet waar gemaakt Pas en dag later in de avond aangeboden. Om hierop te reclameren is ook een heel traject. Voor mij een reden om hierdoor misschien niet bij gereedschapscentrum te bestellen. Reden van bestelling was die tooltoday

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. En op de website staat v��r 22:0

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. En op de website staat v��r 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Ik heb gebeld en gehoord dat het probleem bij PostNL ligt. Maar de website zegt wat hier boven staat. En ik koop het gereedschap op jullie website en niet bij PostNL.

Echt geweldig handig had het nodig voor een rond gat te maken in een regenp

Echt geweldig handig had het nodig voor een rond gat te maken in een regenpijp op een moeilijke plek. Super gelukt

Nog steeds niets ontvangen

Heb dinsdag 6 juni wat besteld en het is nu vrijdag 9 juni en nog steeds niets ontvangen. Post.nl geeft al een paar dagen aan dat het is aangemeld maar nog niets heeft ontvangen. Dus zal het deze week niets meer worden en zal het op zijn minst dinsdag de 13e het worden,ik moet het nog zien,wordt vervolgd!!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Ben zeer tevreden, zowel met het produkt als de levering.

Het pack werd sneller bezorgd dan ik had verwacht en de bosmaaier doet het goed met alle drie maaionderdelen.

Is nog niet geleverd

Netjes track en tracé ontvangen na vier dagen pakket nog steeds status niet ontvangen door PostNL levertijd onbekend.

Kan nog geen beoordeling doen , heb nog niks gekregen, wacht nog op de bestelling

Ik kan nog geen beoordeling doen, heb nog niks gekregen, wacht nog op de bestelling

Ik kan niet iets beoordelen dat ik nog niet heb

Dinsdag besteld en zou woensdag bezorgd worden. Inmiddels is het vrijdag en er is nog niets binnen. Ook nog geen voorspelling vanuit Post NL wanneer het wel binnen gaat komen.

Op de website aangeven dat voor 2200 uur besteld niet altijd de andere dag

Op de website aangeven dat voor 2200 uur besteld niet altijd de andere dag geleverd wordt. Ook al zijn de producten op voorraad.

Makkelijk en snel... Kortom betrouwbaar!

Makkelijk en snel... Kortom betrouwbaar!

Goede en snelle levering. Correcte product omschrijving.

Goede en snelle levering. Correcte product omschrijving.

Snelheid en gemak

Snelheid en gemak

Veel te laat bezorgt

Veel te laat bezorgt

Maandag een Bouwradio van makita besteld Deze zijn best wel prijzig nog st

Maandag een Bouwradio van makita besteld Deze zijn best wel prijzig nog steeds niet binnen en zo wel gereedschapscentrum als PostNL kan mij niet vertellen waar mijn pakket is

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.