Was heel erg snel bezorgd super

Snel en goed geleverd !

Snel en goed geleverd !

zeer snelle levering en precies zoals beloofd

zeer snelle levering en precies zoals beloofd

de verzending van de bestelling heeft 4 weken geduurd vanwege 1 onderdeel.

de verzending van de bestelling heeft 4 weken geduurd vanwege 1 onderdeel. waarom dan niet in twee delen leveren? zeker aan zakelijke klanten zou dit gewaardeerd worden denk ik. verder was het wel allemaal super geregeld.

Geen poespas verf was netjes verpakt en snel geleverd

Geen poespas verf was netjes verpakt en snel geleverd

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Het Festool zaagblad werd onder de smeer en plak geleverd, alsof hij opnieu

Het Festool zaagblad werd onder de smeer en plak geleverd, alsof hij opnieuw in een andere verpakking is gedaan

Goede kwaliteit\prijsverhouding, en snelle levering

Goede kwaliteit\prijsverhouding, en snelle levering

Snelle levering.

Snelle levering.

Ruim assortiment, duidelijke site, vriendelijke mensen!

Moest wat dingen hebben en kon deze makkelijk in 1x bestellen en ophalen, ze zitten kwartiertje van m'n huis. Spullen moesten nog even verzameld worden, dus nog even door de showroom neuzen. Jammer dat er geen prijzen staan bij de producten, dat zou een verbetering kunnen zijn. Van die digitale bordjes zoals in de supermarkt.

Fijne site. Snel besteld. Snel geleverd.

Fijne site. Snel besteld. Snel geleverd.

Ik heb al voor de 2e keer gereedschap bij gereedschapcentrum gekocht en al voor de 2e een hele blij gevoel gehad wanneer ik moest afrekenen en het gereedschap heb ontvangen snelle service en uitstekende prijzen.

Zoals gewoonlijk. Lekker snel en makkelijk

Zoals gewoonlijk. Lekker snel en makkelijk

Helaas heb ik de heggenschaar nog niet ontvangen. De heggenschaar is verzon

Helaas heb ik de heggenschaar nog niet ontvangen. De heggenschaar is verzonden via DHL en DHL heeft de heggenschaar kwijt gemaakt. Onze ervaringen met DHL zijn uiterst slecht.

Supersnelle service binnen 1 werkdag geleverd ,dus lekker zo doorgaan!!!

Supersnelle service binnen 1 werkdag geleverd ,dus lekker zo doorgaan!!!

Het bestelde is het juiste en de levering met de tijd ervan klopte

Het bestelde is het juiste en de levering met de tijd ervan klopte

Mijn eerste ervaring was voor mij uitstekend.

Bestelling via de website gedaan en de volgende dag in huis! Dus snel en goed verpakt. Ik ben tevreden over het bedrijf.

bestellen was nog wel een dingetje voor mij,niet al tegoed met een pc. maar

bestellen was nog wel een dingetje voor mij,niet al tegoed met een pc. maar prima snel afgelverden zal er zeker meer gebruik van gaan maken (TOP)

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.