Ben blij met mijn nieuwe swinko mixer oude overleden dus maar een nieuwe be

Ben blij met mijn nieuwe swinko mixer oude overleden dus maar een nieuwe besteld en mooi op tijd 10 dagen na bestelling binnen

Super snelle levering

Super snelle levering

Nette levering en mooi product.

Goed bedrijf met een snelle en keurige levering en een degelijk en goed product.

de doos waar hey product in zat was aan 3 kanten beschadicht en nat. ook ko

de doos waar hey product in zat was aan 3 kanten beschadicht en nat. ook kon je zien dat de doos al meerdere keren was dicht geplakt'. de bijgeleverde accu,s lagen los er tussen. ook geen nederlandse beschrijving

De foto's waren duidelijk en snel geleverd.

De foto's waren duidelijk en snel geleverd.

Betrouwbaar

Alles netjes geleverd. Een keer gebeld, omdat 1 artikel niet met de rest was geleverd. Netjes en duidelijk te woord gestaan

Snel en scherpe prijs

Snel en scherpe prijs

Maandag Bestel dinsdag gekregen

Maandag Bestel dinsdag gekregen

Wat een snelle levering! Nu nog even wachten op beter weer en dan gaan we d

Wat een snelle levering! Nu nog even wachten op beter weer en dan gaan we de heggenschaar gebruiken! Erg blij mee!!

Snel, efficient

Snel, efficient

Order was not complete. I Did not get any answer.

Order was not complete. I Did not get any answer.

snelle en prima levering

snelle en prima levering

Snel en mooi gereedschap

Heel snel met verzenden en de volgende dag in huis! En t gereedschap doet wat het moet doen voor een nette prijs

Snelle goede bezorging en service

Snelle goede bezorging en service

Het gereedschap is waarschijnlijk goed, de service is slecht.

Ik had een Black en Dekker power file besteld, de bestelling ging perfect. Ik heb de file een uurtje gebruikt en weer uit elkaar gehaald anders past hij niet in de koffer :-(. De volgende dag weer in elkaar gezet maar het schuurbandje wilde niet meer draaien. Ik moest hem doorknippen om hem weer uit de machine te halen. Nieuw bandje er in maar nog steeds niet willen mee draaien. Gereedschapcentrum zei, je hebt hem gebruikt dus de garantie periode gaat in. Als ik hem niet gebruikt had dan hadden ze een nieuwe gestuurd. Nu moet ik 5 weken wachten op hun oordeel. Dit was nooit gebeurd bij Cool Blue. Ik had ooit een afkort zaag besteld en gebruikt en toen bleek de laser niet meer te werken. Ik kreeg meteen een nieuwe afkortzaag! Maar ik zei, ik heb de zaag gebruikt, geen probleem stuur op en u krijgt een nieuwe! Ik denk dat ik niet weer iets ga bestellen bij Gereedschapcentrum.

Na wat zoeken kwam ik bij Gereedschapcentrum uit voor lange betonboren. Dir

Na wat zoeken kwam ik bij Gereedschapcentrum uit voor lange betonboren. Direct beschikbaar en tegen een redelijke prijs. Volgende dag bezorgd door DHL. Goede keuze voor beide partijen

De snelheid waarmee geleverd wordt

De snelheid waarmee geleverd wordt

Makkelijk bestellen en snel geleverd

De omschrijving van wat er bij de machine zit kan beter er zijn 3 types machine is identiek maar de accessoires niet

Zeer correcte afhandeling

Zeer correcte afhandeling

Product snel geleverd. Wel in 2x, had ook een dag langer kunnen wachten, zo

Product snel geleverd. Wel in 2x, had ook een dag langer kunnen wachten, zodat het in 1x verstuurd had kunnen worden.

2 artikelen verkeerd geleverd

2 artikelen verkeerd geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.