Netjes goed en snelle levering

Prima webshop

Ga zo door!

Ga zo door!

Niet goed

Had een slag schroefmachine besteld en krijg een multitool

Wat een goede prijs kwaliteit verhouding seg. Alles netjes op tijd verzonde

Wat een goede prijs kwaliteit verhouding seg. Alles netjes op tijd verzonden en exact als omschreven. Ga zeker vaker bestellen.

Mooie site, makkelijk bestellen door heldere presentatie en info. Zorgvuldi

Mooie site, makkelijk bestellen door heldere presentatie en info. Zorgvuldig verpakt en juiste artikelen bezorgd.

Super snelle levering top

Super snelle levering top

Ik ben erg tevreden met aankoop

Ik ben erg tevreden met aankoop

Levering zoals beschreven dus prima.

Levering zoals beschreven dus prima.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld

Amazing customer service

Perfect offer, perfect service, the fastest service I have ever experienced! Keep up the lovely work! No need to review the product, if you know tools, you know what they stand for!

Snelle levering en concurrerend geprijsd. Zondagmiddag besteld en maandagmi

Snelle levering en concurrerend geprijsd. Zondagmiddag besteld en maandagmiddag in huis: perfect!

Invalzaag bestelt net 5 amp�re accu,'s Geleverd met 3 amp�re imbus ontbreek

Invalzaag bestelt net 5 amp�re accu,'s Geleverd met 3 amp�re imbus ontbreekt inlay kapot. Tevens het idee dat het hier om een retour product gaat. Gebeld daarna wordt je van het kastje naar de muur gestuurd Kort samengevat zeer teleurstellend! En wacht nog steeds op een oplossing!

Goede prijzen en goed assortiment. Levering snel en volgens afspraak.

Goede prijzen en goed assortiment. Levering snel en volgens afspraak.

Snelle levering en scherpe prijs , veel keus

Snelle levering en scherpe prijs , veel keus

Wederom perfect geregeld en zeer zeer correct.

Wederom perfect geregeld en zeer zeer correct.

Ruim assortiment, bij langere levertijd goed op de hoogte gehouden.

Ruim assortiment, bij langere levertijd goed op de hoogte gehouden.

Goede kwaliteit en snelle verzending, een dag na bestellen in huis.

Goede kwaliteit en snelle verzending, een dag na bestellen in huis.

Perfecte uitleg en snelle levering

geen originele verpakking, een accu is niet compleet geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.