Twee bezorgmomenten

Mijn bestelling is in twee pakketten geleverd vanwege formaat van de zaaglijsten denk ik. Prima natuurlijk. Maar zorg dan wel dat het in één keer wordt bezorgd. Verder alleen maar positief over Gereedschapcentrum.nl. Goed assortiment, goed geprijsd, goed bereikbaar.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Zending was snel goeie service Alleen de doos was heel slordig ingetaped al

Zending was snel goeie service Alleen de doos was heel slordig ingetaped alsof die al keer was open gemaakt En op de kist zat een vlekje

Nette snelle afhandeling, helaas nog niet bij makita kunnen inloggen op de

Nette snelle afhandeling, helaas nog niet bij makita kunnen inloggen op de een of andere wijze lukt het account aanmaken niet

Snelle levering was top

Snelle levering was top

Snelle verzending echter door post.nl niet de andere dag in huis.

Snelle verzending echter door post.nl niet de andere dag in huis.

Zal het niet weten het is goed

Zal het niet weten het is goed

Snelle verzending. Product voldoet aan verwachting.

Snelle verzending. Product voldoet aan verwachting.

Zending van 2 dozen komt niet tegelijk aan, en de 2e zending is vertraagd b

Zending van 2 dozen komt niet tegelijk aan, en de 2e zending is vertraagd bij de transporteur. Zeer slechte zaak.

Er snel geregeld

Er snel geregeld

Top bedrijf

Super snel geleverd!!

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Veel aanbiedingen en andere dag al gelever

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Veel aanbiedingen en andere dag al geleverd.

Snelle levering en goed product.

Snelle levering en goed product.

De verzending van de doos was gigantisch groot voor het artikel met veel lo

De verzending van de doos was gigantisch groot voor het artikel met veel loze ruimte opgevuld met plastic luchtzakjes. Het bestelde artikel zat vol met viezigheid/stof. = absolute minpunt! Wel beloofde snelle levering - de volgende dag en dat is bijzonder.

Mooi product, snelle levering en fijn geholpen.

Bij mijn bestelling, een tafel vuurbrander compleet, was een onderdeeltje afgebroken. Dit is met een gesprek met de klantenservice snel opgelost. De kwaliteit van de buitenbrander is buiten verwachting van prima kwaliteit. Vandaar voor mij 5 sterren. Bedankt.

Het werd heel snel verstuurd en gelevend. Prima

Het werd heel snel verstuurd en gelevend. Prima

Goedkoop en snel wat wil je nog meer!!

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs, snel geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding. En supper snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding. En supper snelle levering.

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.