Prima gereedschap voor een acceptabele prijs

Makkelijk zoeken naar gereedschap voor een leuke prijs en dan ook nog zeer vlot geleverd.

Super goed

Goede prijzen, snelle en efficiënte levering.

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Zie boven

Snel en netjes geleverd..

Top bedrijf

Altijd binnen 24 uur in huis altijd goed verpakt dikke 10 tot de volgende bestelling gereedschap centrum

Snel en adequate levering.

Prima product voor een goede prijs en zeer snel geleverd.

Alles volgens afspraak verzorgd

Product op voorrraad, volgens afspraak geleverd, produkt in goede orde ontvangen.

top

de prijzen zijn goed alles is netjes geleverd.

prima winkel, soms mooie aanbiedingen in de outlet

En dan raak je getriggered door de outlet, bij minimaal 150 euro besteden korting van 40% op prijzen die marktconform zijn (dus niet net als mediamarkt wel eens doet , eerst ophogen en dan korting geven waardoor je bijna het zelfde betaald). behoorlijk wat zaken kunnen vinden , ook in het reguliere aanbod zaten wat zaken die "altijd handig"zijn , we kennen het wel .... haha Eentje had wat langere levertijd daarvan , en daardoor duurde het even . Verpakking is prima. ook leuk dat ze af en toe wel leuke videos posten op youtube over zaken die ze verkopen en of aanbieden met of zonder korting . Krijg je toch meer de "look and feel" van mee . Koop er regelmatig wel wat , prima winkel :)

Perfect: Snelle levering

Uitstekend! Grote keuze, duidelijk bestelproces, zeer snelle levering waardoor ik verder kon met m’n klus zonder al teveel tijdverlies.

Makelijk besteld en snel geleverd

Voldoet aan de beschrijving en exact wat ik verwachte.

Gewoon heel goed

Deze kans op de Milwaukee kitspuit kon ik niet laten liggen,super prijs en turbo snel geleverd

Goede prijs en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snelle levering

Artikel keurig geleverd binnen 24 uur , netjes verpakt

Levering veel langer als verwacht

Levering tijd veranderd +nog later gekomen als niuwe Levering tijd

Binnen een dag geleverd, top

Sneller kan niet goede prijs

Ik vind de site duidelijk en prijs is ook prima

Goede snelle service.

Ben tevreden

Top geholpen, jammer dat de ks60 afkortzaag van festool niet op voorraad was anders had ik die ook mee genomen.

Snel en betrouwbaar.

Levering was snel en alles in goede orde.

Goede service en snelle levering

Goed en professioneel geholpen

Werd goed geholpen en er was een ruime keuze om uit te kiezen

goed en snel

Altijd leuke aanbiedingen

Ir werkt goed.

Infra rood paneel werkt naar behoren.

Groot assortiment en altijd geleverd volgens afspraak.

Ruime keuze en snelle levering.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!