S’-avonds besteld….echt de volgende dag binnen.

Een heel handige tool

Gezien bij een elektricien en nu zelf ook aangeschaft en al een paar keer plezier van gehad

Snelle levering / goeie prijs

Duidelijke informatie over product op website. Eenvoudig besteld en geleverd de volgende dag. Goeie prijs!

Super levertijd!!!

21.45 uur besteld, volgende dag 13.30 uur geleverd. Belofte op de website 100% waar gemaakt. Erg fijn als je iets snel nodig hebt. Over het product kan ik nog niets zeggen Gaat morgen mee op trektocht.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Mooi product snel geleverd. Top.

Oke

Oke

• Hoe beoordeel je het product

Ruime keus, duidelijke beschrijving en goede kwaliteit

Helaas lange verzendtijd

Duurde bijna een week voor ik hetvin huis had

Heel erg tevreden

Super snelle bezorging, de volgende dag al in huis. Top levering.

• Hoe beoordeel je het product

geweldig, op de avnd besteld, volgende dag in huis!

Precies wat ik wilde heb ik binnengekregen, super snel en voor een prima prijs!

Snel en netjes geleverd

Ik heb 2 dagen pakketjes ontvangen in goede staat . Alleen een beetje jammer van die mega grote doos voor een Festool geleiderail hoes en de koppel stripjes die zeker in een kleinere doos had gekund . Maar ze krijgen toch een 10 voor de nette service

Prima bedrijf.

Goed klantencontact en service.

• Hoe beoordeel je het product

Groom antenne betere kwaliteit meer ontvangst dan rubber antenne.

In goede orde ontvangen

Levering was snel op tijd en goed wat alleen jammer is dat er geen Nl beschrijving gebruikers handleiding bij zit jammer

• Hoe beoordeel je het product

Jammer dat het zo laat werd geleverd.

Omdat ik dit gereedschap de volgende dag nodig zou hebben, is de bestelling bij u gedaan. Omdat bij de toelichting staat, “voor 22.00 u besteld, de volgende dag in huis”. Op maandag rond 11.00 u besteld en betaald, echter de levering was pas woensdag morgen. Hier door kon ik de geplande job niet uitvoeren. De Multitool is overigens goed.

gewoon goed bedrijf

goede prijs/kwaliteit en snelle afhandeling+ bezorging. het bedrijf verdient alle lof

• Hoe beoordeel je het product

Zonder oponthoud of gedoe makkelijk besteld en snel bezorgd.

Makkelijk te vinden, gunstig prijsconcurrerend met andere leveranciers. Heldere productinformatie en snel geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Duidelijke en eerlijke informatie en snelle reactie en zo nodig credi****** van retouren.

snelheid van leveren

snelheid van leveren en MAKITA-spullen, die zijn gewoon goed

• Hoe beoordeel je het product

Goed gereedschap en snel geleverd

Makkelijk te bestellen via de website, goede prijs en snel geleverd. De track & trace mag wel wat beter via transmission. Er wordt namelijk geen enkele bezorg informatie gedeeld. Ook via de link staat er geen bezorg tijdstip of dag. Zo stond de bezorger plots voor de deur. Het pakket was wel snel binnen.

Goed afgeleverd

KwLiteit oke en reeds bekend Ivm reden van bestelling

Prima mooi klein compressortje

Hij doet wat hij doen moet. Niet al te veel lawaai en in no time is het tankje op 10bar. Het aftapkraanje gaat alleen wat zwaar en is lastig te bedienen omdat hij wat weggestopt is. Het luchtpompsetje, met luchtpistool en een nippelsetje (niet voor fietsen) doet wat goedkoop aan en de snelkoppeling voor op het autobandventiel is ruk. Maar daar is de prijs ook naar denk ik. Hij pompt verder goed en de bandendruk wordt juist aangegeven.

Groot assortiment

Snelle levering. Soms een defecte item ontvangen maar zonder problemen te retourneren.

Gemakkelijk en scherpe prijs

Gemakkelijk te bestellen, snel in huis en voor een scherpe prijs.

Snelle levering!

Snelle levering en goed gereedschap van makita.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!