Top service, top kwailteit, voor een nette prijs!

Top service, top kwailteit, voor een nette prijs!

Slecht verpakt

Mijn ervaring is dat het normaal allemaal netjes en goed gaat. Echter de bestelde batterijen lagen los in de doos. En niet in de originele doos van Metabo. Ook zat er al stof op de batterij (leek wel al gebruikt te zijn als demo) Dit is de eerste keer dat mij dit overkomt dus echt jammer.

Juist en snel geleverd

Snel en juist geleverd

Goed product, snel geleverd.

in de ochtend besteld, sávonds in huis.

Intertoys voor volwassenen

Ik ga altijd blij naar buiten bij Gereedschapcentrum. Heb er nu een paar keer wat gehaald en de showroom is indrukwekkend, het personeel is vriendelijk, de service is goed en snel. Niks op aan te merken

Uitzoeken , bestellen en leveren binnen 24 uur

Ze doen wat ze beloven

Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen zoals beloofd.

Overzichtelijk informatief goede prijs en snel.

De website is overzichtelijk en informatief. Er is een ruime keuze en de prijzen zijn beter dan veel anderen. Geen gedoe met bestellen en het werd zoals vermeld de volgende dag netjes geleverd.

Vandaag besteld MORGEN in huis.

Gereedschapcentrum.nl is beter dan welke site dan ook, bestel je voor 17.00 uur gegarandeerd de volgende dag in huis. SUPER BEDRIJF. !!

Prima en goed

Snelle levering. Top!!

Volgende dag al geleverd. Echt top.

Goeie website

Artikelen makkelijk kunnen vinden en goed omschreven. Goede levering..

Nog beter worden, dan je al bent.

Fijne webstite goeie informatie video’s op YouTube. Goed verpakt en meestal de beste prijs die ik kan vinden.

Waardeloos

Wij hebben een invalzaag besteld en een doos gekregen met een lege koffer! Na een week bellen mailen en appen …nul reactie Vanmiddag werd er ijskoud gezegd dat de doos het gewicht aan zou geven maar dat ze de beelden nog steeds niet hadden bekeken. We hebben nog nooit zoiets kwalijks meegemaakt! We hebben bijna 500 euro voor een lege koffer betaald en men heeft er gewoon maling aan! Je kan in ieder geval zien dat er nooit iets in de lege koffer heeft gezeten en het gereedschapsxenteum weigert al een hele week contact op te nemen of antwoord te geven of met een oplossing te komen. Sterker nog… de klantenservice is niet of nauwelijks bereikbaar! Schandalig hoe er met ons wordt omgegaan! Voor ons is dit veel geld voor n artikel! Men dwingt ons om andere stappen te ondernemen. Heel heel akelig allemaal…

super

wel jammer dat de levering niet de volgende dag was zoals aangegeven maar een dag later. Maar de kwaliteit is prima

multitool gekocht met actie gratis accu. het is lang wachten op de accu eerst tool registreren en dan nog wachten op toekenning punten waarna je de acu pas kunt bestellen . Hoe omslachtig kun je een actie maken . MAKITA. Gaat niet over gereedschapscentrum .Prima zaak.

Erg goed

Zeer snel geleverd en met beste prijs

Hele snelle levering, geen verzendkosten, Duidelijke website

Duidelijke website, productgroepen helder ingedeeld met goede productfoto's en -omschrijvingen, veel keus in producten enorm snelle levering.

Gewoon Top

Had ik eerder moeten weten. de prijzen die ze hanteren van het zelfde merk als bij mij eigen Schilder. En fijne Mensen die je Helpen.

top

snelle service bedankt

Top service!

Super snelle levering en een goede kwaliteit. Top!

Geweldige kachels snel warm

Prima, snelle levering, scherpe prijs

Prima, snelle levering, scherpe prijs

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!