Top goede service

Goed bedrijf

Goede en snelle service

Snel bezorgd en netjes ingepakt

Snel en correct

Goed! Waar ze voorstaan!

• Hoe beoordeel je het product

geen reactie op mail gehad

Hoi, ik heb nu 2 keer gemaild naar het adres waar ik de bestelling van kreeg maar dat blijkt een no reply te zijn. Ik vindt verzenden van een no-reply adres niet oké, zeker niet als dat niet aan het adres af te lezen is. Mijn vraag ging over of ik de €10 korting nog kon krijgen ná mijn bestelling omdat ik die korting echt vlak na mn bestelling opeens aangeboden kreeg.

• Hoe beoordeel je het product

Makkelijk en snel bezorgd.

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

• Hoe beoordeel je het product

.snelle en juiste levering naar afhaalpunt!!

• Hoe beoordeel je het product

Eerst verkeerde levering daarna opgelost.

Helaas toen ik mijn bestelling geplaatst had kreeg ik netjes de melding zodat het onderweg was, helaas bij levering kreeg ik totaal wat anders dan ik had besteld! Heel jammer natuurlijk kan gebeuren fouten maken is menselijk, ge rage hoe ik dit beste kon oplossen via de whats app. Kreeg netjes een link naar een retour portaal moest wel een hoop informatie aanleveren wat het process wat omslachtig maakt maar ook dat voldaan kreeg een retour label en kon het bij de post inleveren. Kreeg netjes een automatische melding dat ze met het retour aan de gang gingen als deze bij hun binnen was. Dag later kreeg ik de melding dat mijn originele bestelling onderweg was en er zat netjes een pakketje zaagjes bij mijn decoupeerzaag, altijd aardig natuurlijk! Al met al netjes en tijdig opgelost enige minpuntje is wel het onpersoonlijke met dit proces, ik begrijp echt wel dat een groot bedrijf een hoop werk verricht ook met hun customer service, maar ik heb enkel automatische berichten gehad er is nergens een persoon voor mijn gevoel bij betrokken geweest.

• Hoe beoordeel je het product

Altijd behulpzaam en kwalitatief top

Er wordt goede service geleverd en alleen kwaliteit gereedschappen. Dat is de reden dat ik Gereedschapcentrum al aan diverse collega’s heb aangeraden

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Een aardige medewerker en een prijsvriendelijke aankoop. Vanwege de aanbieding nu, in december, de accu grasmaaier al gekocht. Of hij in orde is en naar behoren werkt, weet ik niet. De maaier komt pas maart, aan het begin van het grasseizioen, uit de doos.

Perfect geregeld

Perfect geregeld en ook heel snel de volgende dag al Daar kunnen veel leveranciers zich een voorbeeld aannemen Dankjewel en fijne feestdagen groetjes Piet

Uitblinkende service en kennis

Gemakkelijk contact te leggem met mensen die weten waar ze het overhebben. Altijd vriendelijk en een scherpe prijs

Altijd op tijd geleverd

Snelle en nette service

Goed geregeld bij gereedschapcentrum

Een aggregaat besteld 3 dagen later stond hij bij mij in de schuur.

• Hoe beoordeel je het product

Zoals ze zeggrn op de site

Betere prijs dan in de winkel en indd los van het bezorgingsbedrijf geleverd de volgende dag.

Alles volgens afspraak!!

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering voor een scherpe prijs

Snelle levering! Op vrijdagmiddag besteld en op zaterdag al in huis, prima service! Daarnaast alles voor een scherpe prijs, aanrader!

• Hoe beoordeel je het product

correcte nette levering en deugdelijk verpakt

correcte en nette levering en deugdelijk verpakt

Ik ben erg blij mee.

Ik ben super blij mee. Jullie zijn heel snel en goed verzorgd verpakking. Top

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en goede prijs

• Hoe beoordeel je het product

Slecht product hij doet het niet eens

Troep

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Snelle levering en uitstekende service en producten

correct en tijdig geleverd

alles is netjes op tijd geleverd ondanks de sint en black friday drukte. Bladblazer met accu's was een mooie aanbieding

• Hoe beoordeel je het product

Goede webshop en levering zoals verwacht...

Met deze winkel heb ik al meerdere keren goede ervaring. Zowel in de winkel in Tilburg maar ook met online bestellen.

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!