Super snelle regering

Tot nu toe de beste. Nog geen problemen gehad. Ik heb best wel wat besteld. Ik hoop dat de klantenservice ook zo top is als er wat aan de hand is.

• Hoe beoordeel je het product

Fijne, correcte en snelle levering

Had een nieuwe body nodig en zag dit aanbod, dus toen was de keuze snel gemaakt.

zeer goed

snel en correct

• Hoe beoordeel je het product

Website is overzichtelijk en uitgebreid.

Goede ervaring. Product gemakkelijk gevonden, besteld en zeer snel (de volgende dag) al ontvangen.

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijzen en snelle leveringen

Top bedrijf! Prijzen zijn scherp en leveringen zijn super snel.. Betrouwbare organisatie .

• Hoe beoordeel je het product

Goede prijs en snelle bezorging

Scherpste prijs op internet. Besteld en volgende dag bezorgd. Top.

Nogmaals snelle levering

Opnieuw een prima ervaring

Snelle levering van kwaliteitsproducten. In dit geval een Starmix Dustfix voorafscheider. Prima product, aanrader voor diegenen die veel met hout werken (zagen, schuren, schaven). De voorafscheider ontlast je stofzuiger.

• Hoe beoordeel je het product

makkelijke site, niet te duur en snelle/correcte levering

eenvoudig zoeken, vergelijken, mooie aanbiedingen, fijne merken en snelle levering

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering van mijn bestelde artikelen.

Snel en scherp geprijsd

• Hoe beoordeel je het product

Snel geleverd voor een nette prijs

snelle levering top

snelle levering ruime sortering en goede prijs top

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en producten netjes verpakt

We hadden de producten snel in huis, alles was netjes ingepakt en de producten voldoen aan de eisen.

• Hoe beoordeel je het product

Goede service / veel op voorraad

Tot nu toe is alles wat ik nodig had (het meeste van Makita) gewoon op voorraad geweest en kon in de winkel worden opgehaald. Dat is wel zo fijn. Prijzen liggen onder de originele Makita prijzen; ook wel fijn. Verder ben ik altijd goed geholpen in de winkel en de webstore is uitgebreid en overzichtelijk. De productvideo's zijn soms ook wel handig voor bijvoorbeeld vergelijkingen in de praktijk.

• Hoe beoordeel je het product

Goede website en spoedig verzonden en ontvangen!

Voor het eerst besteld en tevreden met de service.

Goede prijs, snel bezorgd

Eerste keer dat ik hier wat besteld heb, aangetrokken door de goede prijs. Alles was keurig snel geleverd en in orde

Superrrr

Snelle levering, goede kwaliteit en scherp geprijsd

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering en mooie prijs

De avond besteld en kreeg mijn bestelling de volgende dag al binnen. Kon er meteen mee aan de slag.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Veel keus, positieve ervaring

Veel keus, goede merken en makkelijke/vlotte bestelling/bezorging.

Teleurstellend

De mail om Gereedschapscentrum te beoordelen is er eerder dan het bestelde product. Ik wacht er nu 3 dagen op, en hoewel de medewerker van Gereedschapscentrum zeer vriendelijk en begripvol is zit ik helaas nog zonder het bestelde item hier kan Gereedschapscentrum zelf niets aan doen behalve de keuze om PostNL als vervoerder te gebruiken pakket schijnt al 3 dagen op het depot te zijn maar is op de een of andere manier niet met de bezorger mee gegeven

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Fijne bedrijf en site, goede en niet te dure aanbiedingen

Al diverse machine,s gekocht en altijd prima

Prima en snel geregeld.

Ik had wat moeite met het vinden van de uitvoering in wit. Steeds weer kwam ik op de zwarte kachel uit. Misschien een idee om ze naast elkaar af te beelden zodat je meteen de kleur kunt aanvinken voor in de winkelmand.

Goede service !

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!