Zevenheuvelenweg 25
5048 AN Tilburg
Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.