Prima product

Makita slagmoersleutel besteld op vrijdagavond en op zaterdag al geleverd. Top levering voor een goeie prijs

Werkt goed

goede kwaliteit

rvs nieten zijn van goede kwaliteit

Heel snel geleverd

Top geregeld

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering van de bestelde goederen en netjes bezorgd. Artikelen voldoen ruim aan de verwachting.

Gewoon goed

Goede service bekwaam baliemedewerkers Nogmaals gewoon goed

Keurig geleverd

Communicatie loopt goed, kon het de volgende dag ophalen

• Hoe beoordeel je het product

Savonds besteld en volgende dag bezorgd. Makkelijk en snel!

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Snelle levering en prachtig product

In de avond besteld en de volgende dag in huis. Precies zoals beloofd. Heel fijn!

Helemaal top

Matig

Meerdere keren grote bestellingen geplaatst en elke keer te laat bezorgd. Prijzen veranderen ook vaak na aankoop en er word niet tegenmoet gekomen ook niet met acties ( bij andere bedrijven altijd ). Telefonisch contact heb je ook weinig tot niks aan. Jammer want de producten en prijzen zijn top.

Fijn bedrijf

Doet wat het beloofd! Goede service! Snelle levering! Prima prijs!

Super verzending

Heel prettig apparaat, niet alleen voor de caravan maar ook voor de auto en garage na het klussen

Top materiaal snel geleverd

Eerste keer besteld snelle levering van goede materialen tegen scherpe prijs.

Goede en snelle levering

Prima product snel en op tijd geleverd

Super bedrijf

Zeer snelle reactie op de bestelling en levering Top.

goed geregeld

nette prijs en keurig geleverd volgens afspraak

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Goede en snelle levering!! TOP!!

Heel goed bedrijf!!

Super snelle levering!

Tevreden!

Al diverse keren wat gekocht. Nette service bij vragen, snelle levering en goede producten.

• Hoe beoordeel je het product

post nl heeft nog steeds niks geleverd

kan ik nog niks overzeggen

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Het bestellen ging erg gemakkelijk en de order de volgende dag al netjes ontvangen. Top!

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Uitstekende afhandeling voor prima prijs

Echt de volgende dag geleverd zodat we door konden met ons werk. Perfect. En ook voor een goede prijs. Erg tevreden.

Altijd goed advies

Deze Gereedschapwinkel is de snoepwinkel voor de doe-het-zelver! Mega mooie materialen en ook nog eens op voorraad! Je kunt er dus direct mee aan de slag!

mooie gereedschapschapkoffer van Gedore

Precies en snel geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor iedereen die van aanpakken weet. Wat in 2007 begon op een zolderkamer met de verkoop van gereedschap via Marktplaats, is nu uitgegroeid tot de toonaangevende online aanbieder van gereedschap in de Benelux. Met een magazijn van meer dan 10.000 m2 en een assortiment dat bestaat uit duizenden producten van topmerken, ben je bij ons aan het juiste adres voor al je gereedschapsbehoeften – van schroefmachines tot grasmaaiers en van zaagbladen tot complete gereedschapskisten. Onze website is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij handige functies zoals bundelkortingen, duidelijke productinformatie en snelle levering bespaar je tijd en geld. Onze winkel is altijd open, dus je kunt op elk moment terecht voor jouw gereedschap. Bestel je vandaag, dan wordt jouw bestelling vaak de volgende dag al geleverd. Of je nu in onze showroom langskomt voor advies of online bestelt, we helpen je graag verder. Wat je project ook is, wij staan voor je klaar om samen beter te maken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 013-8894444. We helpen je graag verder!