Top !

Snelle levering, super !

• Hoe beoordeel je het product

Snelle en goede service met kwaliteit producten

Top geregeld.

• Hoe beoordeel je het product

Snel en goed tegen een redelijke prijs

Goede communicatie en levering

Bestellen en betalen ging makkelijk. Levering ging ook zoals gepland. Makkelijk en voor mijn artikel goedkoop

Uitstekende service, vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel, dat met de klant meedenkt.

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Kan ik niet in één zin samenvatten

Eerst een verkeerd onderdeel toegestuurd gekregen. Dan ga je een standaard proces in waarin je eerst dat verkeerde onderdeel moet terugsturen en het eerst moet aankomen voordat er verdere aktie wordt genomen. Na heel veel heen en weer gepraat is men toch snel begonnen met het versturen van het goede onderdeel zodat uiteindelijk de vertraging maar twee dagen werd. Misschien kan er eens goed gekeken worden naar deze procedure, de klant kan er niets aan doen dat hem iets verkeerds wordt toegestuurd en verdient daarom een snelle correctie zonder onnodige vertraging.

Snel en correct geleverd

Werkt uitstekend

• Hoe beoordeel je het product

In de avond besteld en de volgende dag al geleverd! Nou dat is echt heel snel!

IS GOED

DE OUDE HEEFT 35 JAAR MEE GEGAAN EN WERKT NOG STEEDS

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering, netjes verpakt, concurrende prijs

Goede website, correcte omschrijvingen van het product en de prijs is een van de laagste wat ik gevonden heb. Levering volgende dag zoals beloofd.

snelheid

snelle en correcte levering

snelle levering goed product

Snelle verzending. Goed verpakt

Snel ontvangen en zoals op de site staat geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Goed materiaal en snelle levering

Alleen maar positief!

• Hoe beoordeel je het product

Snel bezorgd en precies wat we wilden voor een scherpe prijs.

• Hoe beoordeel je het product

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Vaker besteld altijd goed gegaan.

Goed geholpen

Fijne locatie, goed geholpen. Ik kon de koelbox eerst in mijn auto passen voordat ik hem aanschafte

Snel

Toppy

Snelle levering alleen

ik heb een retour aanvraag met bestel advies gemaild maar helaas nog geen reactie terug.

Duidelijke website

Makkelijk uit te zoeken. Snelle levering

Jullie gebruiken PostNL...

Pakket is nooit aangeboden, in plaats daar van is het bij een PostNL point neergedonderd. En dan ook nog een veel verder weg dan nodig! Jullie kunnen dit veranderen, ik heb al 3 klachten ingediend, maar er gebeurt helemaal niets! Dit geldt voor de webshop van jullie!!!

helemaal super naar wens

prima volgens verwachting

• Hoe beoordeel je het product

M box besteld met apart een machine. Toch de speciale bodem in de M box gekregen om de desbetreffende machine netjes in op te bergen. Ook de extra gratis hulpstukken en zaagblad zat er netje in.

Prima geregeld

Prima en snel geleverd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.