Zeer snelle levering

Terwijl ik de betaling deed keek de dame mee om zeker te zijn dat het product niet gekocht werd door een ander. Super blij met deze bijzondere service.

Snel en betrouwbaar

Mijn bestelling netjes geleverd en retour van 1 van een gedeelte van de bestelling snel afgehandeld.

Prima bedrijf

Goede produkten ontvangen wat wij besteld hebben.

Super fijne bladblazer

Bladblazer heeft super kracht en is super licht qua gewicht. Ben erg blij met mijn gemaakte keuze.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit materialen gekregen! Snelle levering!

• Hoe beoordeel je het product

Woensdag besteld en donderdag geleverd

• Hoe beoordeel je het product

Vlotte en nette levering.

Zeer tevreden over het gehele proces van opvragen offerte tot aan de levering van het gereedschap. Ook nog eens tegen een gunstige prijs.

Snel geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering, helder en product is precies wat ik heb besteld

Prima geregeld

Duidelijke omschrijving en vlotte communicatie en levering

Klasse

Ik ben supertevreden over Gereedschapscentrum! Ik had op zondag een onderdeel besteld en tot mijn verrassing werd het maandag al geleverd. Snelle service, keurig verpakt en precies wat ik nodig had. Bedankt voor de uitstekende levering en service!

• Hoe beoordeel je het product

Blij dat er geleverd wordt wat er staat

Altijd correct geleverd

Ik heb meerder keren gereedschap gekocht. Altijd op tijd en goed geleverd.

• Hoe beoordeel je het product

Bestel hier vaker goedkoper dan andere

• Hoe beoordeel je het product

De beste producten voor de beste deals!

Wanneer ik een gereedschap nodig heb, of ik kijk gewoon wat rond op de website. Ik vind altijd wel iets dat ik leuk vind of dat ik op dat moment nodig heb!

• Hoe beoordeel je het product

Supersnel en prijs-kwaliteit dik in orde!

Voor het eerst besteld. Letterlijk de volgende dag al in huis. En in prijs de laagste in vergelijking, maar kwaliteit hoog.

Prima bedrijf aanrader.

Nette prijs en snelle correcte levering

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Top product supersnel geleverd voor een prima prijs

Top product

• Hoe beoordeel je het product

Op zondagavond bestelling geplaatst, maandag om 12:00 uur geleverd!

Doen wat ze beloven tegen een scherpe concurrerende prijs.

Snel en prima kwaliteit!

Afspraken na gekomen

Afspraken na gekomen en op tijd geleverd tegen een normale prijs met factuur bij geleverd

• Hoe beoordeel je het product N.v.t.

Super service

Top geregeld

• Hoe beoordeel je het product

Snelle levering tegen een prima prijs en kwaliteit

• Hoe beoordeel je het product

Gewoon super en super snel bezorgd

Zevenheuvelenweg 25

5048 AN Tilburg

Over Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum is dé online specialist voor gereedschap. Wat begon op een zolderkamer groeide uit tot marktleider in de Benelux. Met een modern magazijn van 15.000 m² in Tilburg en meer dan 92% van alle producten gewoon op voorraad, versturen we dagelijks duizenden bestellingen. Bij Gereedschapcentrum vind je een groot assortiment, van schroefmachines en zaagbladen tot grasmaaiers en complete gereedschapskisten, met honderden topmerken, eerlijke prijzen en de service die je van een specialist mag verwachten. Of je nu professional bent of doe-het-zelver: jouw klus kan áltijd door. Onze webshop is gebouwd op gemak en snelheid, met duidelijke productinformatie, slimme bundelkortingen en levering vaak al de volgende dag. Zo bespaar je tijd én geld. Bij alles wat we doen draait het om één ding: Beter maken. Wat je project ook is, wij denken met je mee. Heb je een probleem met je bestelling of een vraag over een product? Neem gerust contact op via 013-889 44 44. We helpen je graag verder.