Pluspunten
Mijn bestelling kwam snel binnen
VerbeterpuntenHad er graag 4 genomen ipv 2 maar dan had ik maar sneller moeten reageren. Ze zitten fantastisch
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Helaas waren de 2 die u besteld had ook meteen de laatste die wij konden leveren. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Bestellen gaat makkelijk, direct een orderbevestiging en kort daarna de verzendbevestiging. Product werd op tijd geleverd en zit perfect.
VerbeterpuntenNvt
Beste Arthur, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snel in huis,en een mooi produkt met korting kunnen kopen.
Beste Willy, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer fijn om van u deze goede beoordeling te mogen ontvangen. Bedankt! Wij hopen u snel nog eens terug te zien op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Korrekte verzending en afhandeling! Absoluut aam te bevelen
VerbeterpuntenHeen
Beste Carien, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Beste Wilma, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarbij staat een snelle levering hoog aan het vaandel bij ons. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Verbeterpuntengeen
Beste Marian, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij het belangrijk iedereen zo goed en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Super !!! Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten , prima zoals t nu is !!!
Beste Helma, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Beste K-J, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Ruime keus Goede producten Snelle levering
Beste Jolando, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Miriam, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling!
Beste Esther, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Telefonisch (ik belde omdat ik niets hoorde en er nog niets was bezorgd) erg goede service. Vriendelijk, meedenkend en met oplossingen komend. Resulterend in een snelle levering daarna. De zending was cf verwachting. Daarna communicatie over wat en hoe verder.
VerbeterpuntenDe mail over de verzending die naar mij verzonden zou zijn, heb ik nooit ontvangen (ook niet in de spambox) en over het verloop kreeg ik ook geen meldingen.
Beste Marie, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het fijn om te vernemen dat u onze service als goed heeft ervaren. Wel maken wij uit uw verbeterpunten op dat onze communicatie op een aantal fronten nog beter kan. Wij zullen dit intern bespreken en ons uiterste best doen dit te verbeteren. In de hoop dat wij de volgende keer van u een nog hoger cijfer mogen ontvangen. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug bij onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Doet wat het beschrijft
Beste Dionne, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
snelle en correcte levering. Prima produkt
Beste Veronique, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Er was een deel van de bestelling niet op voorraad. Hier werd meteen over gemaild en de overige artikelen werden al opgestuurd. Prima geregeld!
Beste Patricia, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
ruim aanbod; verzending wordt altijd correct en snel afgehandeld
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
duidelijk
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het fijn om te vernemen dat uw bestelling naar wens is verlopen. We zien u dan ook graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Petra, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is fijn om te weten dat onze service gewaardeerd wordt met een 9. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
correcte en vlugge afhandeling
Beste Viviane, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn om te weten dat onze service gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Helpen je uitstekend. Was niet voorradig. Eenmaal voorradig naar mij opgestuurd. Heel netjes.
Beste Liberta, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service erg belangrijk. Het kan voorkomen dat wij een artikel niet op voorraad hebben en het artikel moeten bestellen. Dit heeft te maken met dat wij ook een fysieke winkel hebben. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te kunnen leveren. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Beste Dientje, Hartelijk dank voor uw feedback. Het is fijn om te weten dat onze service gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snel geleverd en echt kwaliteit !
Beste Jeanette, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service erg belangrijk. Ook staat kwaliteit hoog in het vaandel bij ons. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
snelle correcte afhandeling
Verbeterpuntenbedrijf werkt perfect, geen verbeteringen
Beste Willy, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Pluspunten
Snelle levering!
Beste meneer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is verlopen. Bij Ondermodeshoppen vinden wij service erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wij zien u graag binnenkort nog eens terug in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk