Nachthemd werd snel geleverd. Het was een afgeprijsd artikel, dus daar wil ik verder niet moeilijk over doen. Alleen was de kleur niet die ik besteld had. Hij zit verder lekker, dus al met al tevreden.
Beste Elsbet, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Gewoon goed
Beste Ingrid, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik mis alleen een mailtje van bezorgmoment of track en Trace
Beste Sietske, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij hebben direct nagekeken waarom er geen track&trace is verzonden. Er bleek een storing in het systeem te zitten, waardoor de track&trace niet verzonden werden. Nu is dit opgelost en zult u in de toekomst gewoon weer een track&trace van ons ontvangen. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mooie kwaliteit nachtjapon.
Beste Tet, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Supersnel bezorgd, met lief briefje erbij!
Beste Dorine, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snel bestledd en snel geleverd
Beste Sandra, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zeer nette afhandeling, snel geleverd .
Snelle levering met een persoonlijk briefje. Erg leuk. Zou er zeker opnieuw bestellen.
Beste M, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Product was dik in orde, het contact was vriendelijk en klantgericht.
Onverwacht snelle en correcte levering. Onverwacht doordat ik geen melding/track en trace heb gekregen!!!
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Correcte info en afhandeling.
Beste Hein, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik heb het prettig gevonden dat ik een mail kreeg dat mijn nachthemd, in mijn maat, was aangekomen. Werd zelfs gereserveerd.
Beste Annelies, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Snelle levering, prima kwaliteit. Persoonlijk briefje erbij!!
Beste Marlies, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Mooie en kwalitatief goede producten. Snelle verzending met "persoonlijke groet" in het pakket. Zéér klantvriendelijk!!!
Beste Bernadette, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Ik heb jammer genoeg mijn bestelling niet ontvangen
Beste Lieve, Uw bestelling is gisteren bij ons verzonden. Het pakket zal vandaag worden geleverd. Ik heb u zojuist de track&trace gestuurd waarmee u het pakket kunt volgen. Fijne dag. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen
alles correct en zeer snelle levering!
Beste Linda, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Duurde alleen beetje lang.
Beste Ineke, Bedankt voor uw review. De vraag of u de review wilde plaatsen is iets te vroeg aan u verzonden. Het klopt dat de levering van uw bestelling vertraagd is. Helaas hebben ook onze leveranciers last van de corona maatregelen en zijn bezettingen op producties en logistiek dermate lager, waardoor leveringen helaas uitgesteld moeten worden. Ik vind het heel vervelend dat u hierdoor langer heeft moeten wachten. Ik zie middels de track&trace dat u het pakket vandaag heeft ontvangen. Ik wens u dan ook heel veel plezier met de bestelde artikelen. Een hele fijne dag gewenst. Graag tot ziens.
Originele beoordeling
Zie boven
Mooi product. Snel bezorgd.
Beste NS, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Keurige verpakking en snelle verzending.
Beste An, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Zie hierboven
Goedemorgen meneer Schuit, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg vervelend dat uw pakket nog niet is geleverd. Wij hebben uw pakket verzonden op dinsdag 1 september. Dit is zoals onze leverbelofte. Helaas is het pakket niet in uitlevering gegaan bij de pakketdienst. Dit kwam door een interne sorteerfout in het depot. Vanochtend heb ik om 8:45 contact gehad met GLS. Zij geven aan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk vandaag bij u bezorgd gaat worden. De laatste update (9:20) is dat uw pakket is gescand en geladen in de auto van de pakketbezorger. Bij de track&trace staat vermeld dat het pakket vandaag tussen 12:30 en 15:30 bezorgd gaat worden. Wij vernemen het graag als u uw pakket vandaag nog niet heeft ontvangen. Fijne dag. Met vriendelijke groet, Pauline Ondermodeshoppen.nl
Originele beoordeling
Zie hierboven
Alles naar wens!
Beste Lian, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Overzichtelijke website
Beste Agnes, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Eerst leek Margot mijn artikel niet te kunnen leveren. Toen ik daarop aangaf dat ik mijn geld teruggestort wilde, waas dat geen probleem. Later heeft ze toch nog dit artikel kunnen vinden en snel naar mij opgestuurd. Top!
Beste Caroline, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Eerste bestelling, netjes en snel ontvangen.
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn zeer blij met het mooie cijfer dat u ons heeft gegeven. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de webshop en de levering. Wij zien u graag nog eens terug op onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen en tot ziens. Met vriendelijke groet, Team Ondermodeshoppen
Duidelijke website, snelle levering etc. Wel jammer dat de verzendkosten relatief hoog zijn omdat standaard pakketpost wordt gebruikt. Ik bestelde een onderjurkje dat makkelijk in een brievenbuspakje had gekund (hetgeen 2,- aan verzendkosten had gescheeld).
Burgemeester Verwielstraat 7
5061JA Oisterwijk