Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Eerlijke prijs. Relatief snelle levering voor een kleine supplier. Besteld op vrijdag. Geleverd op dinsdag.
8 August 2025
tim
eindhoven
Alles is vlot gegaan
12 June 2025
Peter
Heusden-Zolder
op tijd snel en correct geleverd
4 June 2025
Garabed Kouyoumjian
ALMERE
Zonder meer goed
14 May 2025
piet
Budel
Ondanks de verdwenen zending zorgde Jaap voor een soepele oplossing. Fijn dat het zo ook kan hier koop ik zeker weer.
12 May 2025
Adrie
Venlo
Gekend product, efficiënt in gebruik
3 May 2025
Kristine
Ruien
Snelle levering en goed advies. Er wordt snel gereageerd wanneer je een vraag hebt.
21 April 2025
E.H.
Roden
Ik heb gebeld en kreeg een uitstekend advies ten aanzien van schoonmaken van keramische tegels in de tuin, erg blij mee want het resultaat mag er zijn. Hartelijk dank voor het advies en de service Gert
14 April 2025
Gert
Schiedam
's Anderendaags netjes verpakt in de brievenbus
27 March 2025
Ann
Oostende
Helemaal tevreden
24 March 2025
C
Nunspeet
Recentelijk de sleutels van ons eerste huis gekregen waar wij een natuurstenen vloer hebben, nu was deze sinds 2009 niet onderhouden en dus in een slechte staat. Na het vinden van dit bedrijf telefonisch contact gehad voor het aanschaffen van de juiste spullen. Materiaal was netjes verpakt en er volgde nog een mail met gedetailleerde instructies over het toepassen van de producten. Al met al een top bedrijf met de juiste kennis in huis om een verwaarloosde vloer weer nieuw leven te geven!
20 March 2025
Yanno
Abbenbroek
wat werd beloofd werd ook nagekomen.
17 March 2025
riekie
utrecht
14 February 2025
Johan
Kortenhoef
Goede omschrijving bij alle bestelde artikelen en alles supersnel in huis! Top!!
10 February 2025
Aat
Waddinxveen
Mijn bestelling is netjes op tijd geleverd. Bij bestellen had ik een fout gemaakt die keurig en snel opgelost werd.
10 February 2025
R.
Den Dungen
Snel geleverd en goed verpakt, wat we overhadden retour gestuurd en was ook snel afgehandeld en terug betaald.
6 February 2025
Karin
Aarle Rixtel
Makkelijk besteld, nette prijs en goed geleverd.
3 February 2025
AV
Berkel en Rodenrijs
Na aanbrengen de zwarte Bellinzoni op de beton aanrecht in de keuken , het ziet als nieuw uit !
1 February 2025
…,,
7 January 2025
C a m
Heerle
Het is een goed schoonmaakproduct en het werd snel geleverd.
30 December 2024
Jan
Amsterdam
Goede voorlichting Vriendelijke man Snelle levering
26 December 2024
ronald
Noord-Sleen
Super makkelijk en snel gevonden op jullie site wat ik nodig had. Snelle levering , goed verpakt en goede nette prijs. Gewoon Alles Top !! van begin tot eind.
23 December 2024
Ralf
Baarlo
Mijn zwarte natuursteen wastafel is weer als nieuw!
3 December 2024
Adrie