prima verzorgd

Snel te bestellen, duidelijke bevestiging en factuur en snel bezorgd

Klantvriendelijk, deskundig en professioneel.

Uw bedrijf heb ik ervaren als hiervoor beschreven. Bovendien wil ik noemen de efficiëntie en snelheid van levering en de tussentijdse informatie daarover. Ook ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten.

Snel en correct geleverd

Duidelijke site en snelle levering.

goede betrouwbare leverancier van kwaliteitsprodukt

Zeer goede ervaring. Snelle beantwoording van vraag, en snelle levering van product. Product is van hoge kwaliteit en makkelijk te verwerken.

Duidelijke site

Op de site is het eenvoudig om de juiste producten te vinden voor het onderhoud van de vloer. Helaas was het artikel genoemd in de adviezen voor leisteen niet verkrijgbaar, dus toch even moeten zoeken naar de vervangende optie

Bezorgd zoals beloofd

Snel geleverd - helemaal prima.

Tevreden Het helpt echt weer een mooie aanrecht met glans

Heb volgens de beschrijving gehandeld Het aanrechtblad is weer als nieuw in een woord SUPER

Producten werd snel en correct geleverd.

Ja prima maar daar gaat het even niet om...

Waarom een beoordeling? Gaat niet eens over het product! Jullie bieden aan, ik klik en betaal jullie versturen en product wordt binnen afzienbare tijd bezorgd. Hoe moeilijk is het?! Houd op met die beoordelings-onzin.

Vlotte reactie

Prima bedrijf

Carolin vloerreiniger werkt uitstekend. Levering vond snel plaats.

Er werd zeer goed meegedacht over het oplossen van mijn probleem.

Ik had een probleem met natuurstenen wasbak schoonmaken en weer opfrissen. Telefonisch goed geadviseerd.

Geweldige service

Jaap geeft duidelijk advies en is snel met reageren en verzenden (mits voorradig). De bestelling was snel binnen zoals afgesproken.

Viel me een beetje tegen

Ik had zeer goede berichten van jullie gekregen en over de persoonlijke adviezen. Die kreeg ik niet alleen 3 folders . Dus dat viel me tegen.

Excellent service

I ordered Tenax 125ml but it was out of stock, I received the 1kg tenax without extra fee. Thank you for helping me to complete my project without delay!

snelle levering na bestelling op overzichtelijke site

Het juiste middel voor onze natuursteen vloer

Besterld een snel geleverd. Prima.

Besteld en direct geleverd

Top snelle levering

Snelle levering.

Voor zover ik nu kan beoordelen is het product, dat ik heb aangeschaft een goed product.

Bestelling snel en correct geleverd

Behulpzaam

Hij heeft mij goed advies gegeven, fijn

redelijke prijzen en snelle verzending

S234 vlekstop gekocht en deze werd snel geleverd. Product is makkelijk aan te brengen.

Gewoon goed

Besteld, ontvangen en het juiste artikel

Goede afhandeling bestelling

Buitenvaart 211006