Correcte afhandeling van bestelling

Geven op tijd de juiste info en komen afspraken na.

Super goede service en heel klantgericht

Zowel zakelijk als privé ervaring met dit bedrijf. In beide gevallen goede service en heel vlotte levering. Er wordt goed met de klant meegedacht. Zeer tevreden!

Alleen digitaal

Alleen digitale ervaring. Snelle bestelling en levering.

Het artikel was makkelijk te vinden op de site. De order is vlot geleverd

Goede site en super snelle levering

Het artikel goed te vinden op de site en de volgende dag al geleverd.

Prima service en product conform beschrijving

Zoals verwacht, prima product en snelle levering

Goede site, goed geleverd.

Goed.

Ze denken met jou mee en hebben een snelle levering s’middags besteld s’avonds thuis

Mooie snelle levering en keurig verzorgd.

Prachtig product dat netjes op tijd is afgeleverd. Niets op aan te merken dit is een fijn bedrijf.

Je word goed op de hoogte gehouden goed verpakt helemaal top

Gewoon alles naar wens

Alles volgens afspraak en prima verpakt

Goede ervaring met bestelling

Klantenservice prima: duidelijk antwoord op vragen, levering correct en tijdig.

Indrukwekkende service

Binnen een uur na bestellen werd het product thuisbezorgd. Het was een leverancier uit de buurt, maar die snelle service was een verassing.

Snel en compleet geleverd

Bestelling vlot binnen, compleet en tegen een goede prijs.

Niet best.

Hallo, De pot die ik besteld heb(Zwarte beelden wax van Bellizoni) zou 750 ml moeten bevatten, dat dit niet altijd uitkomt is ok. Echter deze pot was net voor de helft gevuld. Ik had een beeld voor de helft in de was staan anders had u hem retour gekregen. Volgens mij moet je dit wegen dan voorkom je dit. Groet, Rene Booijink

Voor de eerst keer besteld, scherpe prijs en zeer goede service.

Had het in de ochtend besteld, maar omdat ik dichtbij woon, kwamen ze het zelfs dezelfde dag nog brengen, geweldig!

Geleverd volgens afspraak

Zowel datum als tijd van.levering was zoals afgesproken.

Professioneel op alle gebieden!

Snel en klantvriendelijk gereageerd op mijn per mail gestelde vraag, met een link naar de juiste producten. Top!

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteitsverhoudig, vlotte levering en goede communicatie

Doen wat ze beloven en vlot.

Aanrader

Vriendelijk en geduldig te woord gestaan door klantenservice die blijk gaven over vakkennis te beschikken. Duidelijk advies over opties in mijn specifieke situatie en verschillen tussen de producten helder uitgelegd.

Prima levering

Verschillende producten besteld en de volgende dag kon ik er al mee aan de slag! Heel vlot en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden.

Netjes antwoord op mijn vraag en snelle levering!

bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis. Ze hebben de juiste vloerbenodigdheden op voorraad

In een klap raak

Makkelijk gevonden en zonder vertraging of fouten mijn schoonmaakmiddelen in huis. Zeer tevreden!

Buitenvaart 211006

7905SX Hoogeveen