Proffessioneel

Klantvriendelijk

Ik had problemen met het loskrijgen van de dop Ik kreeg perfecte ondersteuning van hoe ik de dop los kon krijgen en als het niet lukte kreeg richtlijnen om het product op te sturen en te ruilen, zonder kosten. Prima Joop Boukens

Snel, eenvoudig.

Snel, eenvoudig, overzichtekijk, betaald en snel geleverd.

Prima geregeld!

Goed geregeld

Uitstekende prijs/kwaliteit

Product wordt netjes geleverd en zoals het verwacht een goed product

Bestelling keurig op afgesproken datum en tijd ontvangen

Goed product

Zeer vriendelijke en deskundige service

Na een vraag via internet werd ik gebeld en kreeg ik uitgebreid advies over welk product ik nodig had. Na bestelling dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag in huis. Keurig!

Alles oké verlopen

Goed product, al vaker gebruikt

Voor verzending goed

Ik heb nog geen ervaring met gebruik van het product omdat ik nog artikelen voor voorbewerking mis.

Perfecte service !!!

Snelle levering en op aangegeven tijd

Ja, inderdaad uitstekend!

N.a.v. een telefoongesprek met de heer Jaap Christoff, heeft hij s 'avonds een uitgebreide mail gestuurd welke middelen ik nodig had voor mijn leistenenvloer en hoe ik die moest gaan behandelen. De bestelde middelen werden de volgende dag op de afgesproken tijd bezorgd! Ik ben erg tevreden!

Top bedrijf

Netjes en op tijd geleverd

Goed verpakt en op tijd geleverd

Goede, snelle levering voor een redelijke prijs.

Goed product en snel geleverd.

Goede service. Snelle reactie

Tevreden met de service

Goede communicatie, goede service, vriendelijk!

Heel vriendelijk goede service... gewoon super!!

Moet de producten wel leren gebruiken Adres van een kennis gehad en die zei dat de onderhoudsproducten Van jullie het beste zijn, dus ik hoop dat hij gelijk krijgt

Snel bezorgd.

Helemaal goed, veel keus, geen onzin, snelle levering

Helemaal goed, veel keus, geen onzin, snelle levering

Goede en snelle service van Care4floor.nl

Kan iedereen Care4floor aanbevelen. Duidelijke website met de goede informatie over haar producten, aantrekkelijke prijzen en leveren snel.

Duidelijke site, goede prijzen en snelle levering

Erg tevreden over het hele proces, van bestelling tot levering

Superservice!!

Heel vriendelijke én snelle reactie op een fout die ik maakte met de vloer. Diverse keren kon ik met mijn vragen bij Jaap terecht. Advies waar ik goed mee op weg ben geholpen met goed resultaat! Mijn dank!

Snelle reactie, gedetailleerd antwoord

Allemaal goed