Reactie van het bedrijf
Hartelijk dank voor het beoordelen van onze webshop. Het is altijd fijn om van klanten te vernemen of ze tevreden zijn. Wij hebben een kleine webshop en vinden klanttevredenheid erg belangrijk.
Helaas had u een aantal puntjes van kritiek, dit vinden wij jammer. Allereerst vond u dat de levertijd te lang was. Dit heb ik even nagekeken. U heeft besteld op zaterdagavond om half acht en het pakketje is bij u gearriveerd op dinsdag om 13.00 uur. Dit had dus niet sneller gekund, en had zelfs geen vertraging door de vervelende corona-tijd.
Verder was u niet tevreden over de kwaliteit van het product en vond u het te duur ten opzichte van de kwaliteit. Ik heb even nagekeken wat u had besteld en dit was een Marmer Polijst set van HMK Moeller Stone Care. De producten van HMK zijn van professionele kwaliteit, hier komen eigenlijk nooit klachten over. Bovendien is het bestelde product een zeer fijn setje om mee te werken. Verder zult u deze polijstset ook nergens goedkoper vinden in Nederland, wij zijn met de meeste HMK producten het goedkoopst.
Ik zou het fijn vinden wanneer u mij nog even een toelichting op uw kritiekpunten zou sturen. U had het er ook over dat u een gedeelte van de bestelling terug had gestuurd. Dit hebben wij echter niet ontvangen. Graag hoor ik nog even van u.
Met vriendelijke groet,
Jaap