Pluspunten
Ruime keuze. Kleine vergissing van de levering,maar na telefonisch contact snel opgelost volgens afspraak.
Pluspunten
betrouwbaar
Pluspunten
Shelley leverage nog en prima podcten.
Bezorgkosten zijn erg hoog
Pluspunten
Perfecte producten voor een super prijs. Eindelijk een mooi resultaat bij het schoonmaken van mijn vloer.
Pluspunten
Ik heb pas 1x iets gekocht en dat is prima gegaan.
VerbeterpuntenWeet ik niet
De verpakking was bij aflevering beschadigd en het blik met vloeistof was gedeukt. Het is niet bekend hoe de schade is ontstaan. Wellicht helpt een iets steviger verpakking om dit te voorkomen.
Pluspunten
Goede service! Ik had zelfs eens iets nodig dat niet in het online assortiment stond ( wel van HMK) en zelfs dat kreeg ik met 1 telefoontje supersnel in huis!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na een kleine miscommunicatie alles snel en prima geleverd.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Advertising is in overeenstemming met levering. De website is onhandig: je kan niet direct betalen via Ideal. je kan evenmin een ander bezorgadres opgeven, zoals AH of Post of DHL e.d. Als ik onverhoopt niet thuis ben tijdens de bezorging , worden de buren lastig gevallen. de kaderlijnen van deze website zijn te onduidelijk.
Pluspunten
Goede uitleg op de site voor de behandeling van de vloer.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en voldoende informatie
VerbeterpuntenGeen keuze voor afhaalpunten pakketdienst
Pluspunten
Zeer duidelijkecommunicatie/ info
Pluspunten
Gewoon een correcte en snelle levering .